Cevap: Yağmur Öncesi Gibi by_ChordSolo
ortamı yumuşatmak için haddim olmayarak bir latife yaptım ama başarılı olamadım sanırım...aslında yorumluyorum arkadaşımızın yaptığı eleştiri yenilir yutulur gibi değil...aynı üslupla K.Mustafa arkadaşımızı da tırmaladı...bu tür eleştiriler bırakın insanın şevkini kırmayı intihara bile götürebilir...tabiiii ciddiye alınırsa.......fakat sanat dünyasında bundan daha kötü eleştirilerde yapılmaktadır...eee ne yapalım bazı insanların tarzı da böyle...sağlık olsun...
Est. Abi, sizler gibi büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var...

Abicim şahsım adına yapılan her eleştiri beni mutlu ediyor zaten.Ben zaten yaptığım şeyi çok beğeniyor olsam neden sizlere dinleteyim ki?
Oturur evde tek başıma dinler dinler kendimi kandırırım.
Mesela sen Abi, hemen hemen her çalışmamda genellikle bir yorumun var, özellikle şan kayıtları için pek çok şey söyledin, ve ben her seferimde kulağımı gözümü dört açtım.Farkındaysan "gık" dahi demedim, çünkü dediklerinde haklıydın...
Yalnız hiçbir zaman benim "şarkı söylemek" konusunda bir iddiam olmadı zaten.Çalışmaları seslendirme sebebim çoğu kez kendimi eğlendirmek ve daha önce de söylediğim gibi aslında ben kendi ses rengimi hiç beğenmiyorum.Sebebi beni mix yaparken asıl uğraştıran şey kendi sesim.Birkaç kere başkalarının vokal kayıtlarını mixledim ve bu kadar zorlanmadım...

Ve sonuç olarak eldeki teknik ekipman ve benim ortam şartlarım belli...Yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum, ama bu ancak nitelikli ve anlam ifade eden eleştirilerle olabilir.
İşte sizin gibi hem dostlarımız hem de büyüklerimiz saolsunlar bunu çok güzel yapıyorlar...
Ama direk konuya orta yerinden dalıp "beğenmedim" dendiğinde benim için anlamsız oluyor.İllaki teknik terimlerle ifadelere ihtiyacımız yok, "beğenmedim, şundan dolayı, şöyle yapsan daha iyi olur" tarzındaki eleştiriler beni çok mutlu eder ve mutlaka varsa teşekkür ederim...
Ch.