yabancı repertuar?

Cevap: yabancı repertuar?

tam anlayamadım ne istediğini forteses.yemek müziğimi,dans müziğimi hızlı birşeylermi alt yapımı yoksa fikir mi almak istiyorsun.tam belirtmemişsin.ne istediğini bilirsek daha kolay yardımcı olabiliriz.slm.

ben otel programı için istiyorum...otellere gelen yabancı turistleri tatmin edebilecek düzeyde klasikleşmiş olmazsa olmaz parçalar başta olmak üzere veya otel ortamına uygun sıkmayan yabancı şarkılar, ve şu ülkelerden gelen turistlere hitap edebilen(alman-rus-ingiliz) repertuara ihtiyacım var..ferdesu hanım yemek müziği pop ne olursa otelde gelen yabancı konukları memnun edebilmek adına..türk müziği yapıyorum.fakat ekstralar çıkıyor yabancı müzik istiyorlar.bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum.ve yardımlarınıza ihtiyacım var.saygılar...

sitemizde birçok yabancı midiler mevcut.birkaç tanesini ekliyorum.bunların arasından seçme yapabilir ve bir repertuar oluşturabilirsin forteses.ayrıca yemek müziğinde moskova geceleri,kalinka gibi parçalar çalarsan rusların ilgisini çekebilirsin.latin müzikte tutuluyor yabancı turistler tarafından.yelpaze çok geniş.senin insiyatifine kalmış.

YEMEK MUZİK MIDI.rar - File Shared from Box.net - Free Online File Storage

42 tane HİT YABANCI MIDI 42 tane.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Zippyshare.com

özellikle istediğin birşeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.kolay gelsin.iyi çalışmalar dilerim.

ilginiz için çok teşekkür ederim ferdesu hanım..illaki şu çalınır diye bir şey yok anladığım kadarıyla.tamamen bize kalmış sanırım.tekrar çok teşekkür ederim..

ferdesu hanım üzerine okuyabileceğim sözleri yazılı olan midi ya da karaoke şeklinde yabancı müzikler var mı acaba?

sözleri yazılı şu anda elimde yok.ama yabancı md ler geçti elime.belki işine yarar.yazılı bulursam eklerim forteses.

https://rs298tl2.rapidshare.com/#!download|298l34|106065355|YabanciAltyapilar.rar|90389|R~0

alıntı

1-George Michael_Careless Whisper.mp3. 2-Helena Paparizou_My number one.mp3 3-james blunt-goodbye my lover.mp3 4-Julio Iglesias Besame mucho.mp3 5- lionel richie-endless love.mp3 6- lionel richie-hello.mp3 7- Los Lobos_La Bamba.mp3 8- mariah carey-without you.mp3 9- Mariah Carey_Without you.mp3 10- metallica-nothing else matters.mp3 11- Scorpions_Still Loving You.mp3 12- Stevie Wonder_I Just Called To Say I Love You.mp3 13- Whitney Houston_I will Always Love You karaoke.mp3 14- Beatles_Yesterday.mp3 15- bob marley-could you be loved.mp3 16- bob marley-no woman no cry.mp3 17- bobby mcferrin-dont worry be happy.mp3 18- bon jovi-always.mp3 19- eagles-hotel california.mp3 20- elvis-cant help falling in love.mp3 21- Elvis Presley_It s Now Or Never.mp3 22- evanescence-my immortal.mp3 23- frank sinatra-my way.mp3

çok teşekkür ederim ferdesu hanım bunlar müthiş.çok beğendim....elinize sağlık...

rica ederim.sende sağol forteses.iyi çalışmalar dilerim.