Who'll stop the rain-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Creedence Clearwater Revival'ın Have you ever seen the rain adlı parçasını geçenlerde çalmıştım. Bu sefer yine onun kadar bilinen Who'll Stop The Rain adlı parçayı çalmaya çalıştım.(Soloları canlı gitarla yaptım)

Orjinal parça videosu....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lIPan-rEQJA]Creedence Clearwater Revival: Who'll Stop The Rain - YouTube[/ame]

Ekli dosyalar

• who'll stop the rain.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 228
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Who'll stop the rain-keşanlı mustafa

ellerine saglik hocam guzel calisma olmus reno yokus cikar gibi bagiriyor heheeh

Abi harika olmuş.Gitarlar konuşmuş resmen.Bu güne kadar gitarından bizi mahrum bıraktığın için aşkolsun:p

Eline yüreğine sağlık...

Abi harika olmuş.Gitarlar konuşmuş resmen.Bu güne kadar gitarından bizi mahrum bıraktığın için aşkolsun:p

Eline yüreğine sağlık...

Sizin demonuzdaki gibi ton veremedim. Pedaldan direkt ses biraz çiğ....

Abi işte burda Cubase faktörü devreye giriyor.Ya pedal çok iyi olacak yada ses işleme özelliği olan bir programda sesler işlenecek.İşin doğrusu tabiki çok iyi pedal ve presesör kullanmak...

Abi işte burda Cubase faktörü devreye giriyor.Ya pedal çok iyi olacak yada ses işleme özelliği olan bir programda sesler işlenecek.İşin doğrusu tabiki çok iyi pedal ve presesör kullanmak...

Bendeki de fena değil (Zoom G2.1u) ama kayıtta eq. falan lazım. Zira pedal sonrası anfide de ton veriyorduk. Burada direkt olduğundan istediğim gibi çıkmadı....Neyse....Orgdan daha iyi çıkıyor gitar sesi.....

çok güzel bir çalışma .ellerine sağlık mustafa hocam.gitarlar çok hoş olmuş.

çok güzel bir çalışma .ellerine sağlık mustafa hocam.gitarlar çok hoş olmuş.

Gitarı çalarken 1972 yılından bugüne hayatım filim şeridi gibi geçti. Gençliğimde gitar çaldığımdan beni daha çok etkiliyor....

I will... :D:D

Eline sağlık Abi, konuşturmuşsun aleti gene...

Ch.

Supersin abi Bende Arada cikartiyorum gitari kutusundan cidden Akustik aletin tadi bambaska ama pedalboard kablolar vesaire insan useniyor, guzel bir kose yapmak lazim evde...