"White Lion - Blue Monday" SX3000 demo...

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Merhabalar...

Bugün size ilk birebir kaydımı paylaşıyorum."WHITE LION - BLUE MONDAY"
Böylelikle kaydım daha kaliteli olmuş oldu ve de "Ketron SX3000"in saundunu merak edenler için de elbetteki daha faydalı olacaktır.
Bu şahane enstrümantal şarkıyı hücum kayıt olarak kaydettim.Beni baya uğraştırdı.Kayıtta ve performansımda hatalar,eksiklikler olabilir.Umarım beğenirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum...Şimdilik hoşçakalın...

İşte linkler : http://www3.zippyshare.com/v/2728991/file.html

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: WHITE LION BLUE MONDAY.mp3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: "White Lion - Blue Monday" SX3000 demo...

üstad paylaşımızını birde zippshare gibi direk indirmeden dinleyebileceğimiz bir paylaşım sitesine eklerseniz üyelerimiz için daha kolaylık olacaktır...

Ben indiremiyorum mesela bende engelli olduğu için :) o yüzden yorumda yapamıyorum...

Siteye direk göndereyim dedim ancak dosya süre olarak fazla geliyor;sorun çıktı.Ben de bu şekilde göndermiştim.

Bir bakayım,teşekkürler...

üstad paylaşımızını birde zippshare gibi direk indirmeden dinleyebileceğimiz bir paylaşım sitesine eklerseniz üyelerimiz için daha kolaylık olacaktır...

Ben indiremiyorum mesela bende engelli olduğu için :) o yüzden yorumda yapamıyorum...

Hocam yeni link de hazır...

İyi akşamlar...

Sağol üstad dinliyorum su anda ellerine sağlık güzel olmuş, fakat elektro sanki derinden geliyor.Melodi ayrı kanalda yapılmış ondan sesi derinden geliyo dicektim ama direk hücum kayıt olarak yaptım diye yazmışsın cavabımı aldım :) :) Paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle,

Saygılar...

Gitar sesi cırtlıyor,baş ağrıtır diye klavyeden sağ el kanalının sesini kıstım. :p Gerçekten de diğer denemelerimde ses çok cırtladı;kulağımı tırmaladı.Tabi ayarı kaçırmış da olabilirim.Bir de bu kayıt ilk denemem;olacak o kadar... :)

Çok teşekkür ederim "haberci_arif" arkadaşım...

Teşekkürler gitar sesi iyi geliyor az biraz düşük kalmış altyapıya göre gayet güzel çalmışsın gitarlar konuşmuş yani :)

Bu grubun "When The Children Cry" şarkısı vardı zamanında az dinlemedik:rolleyes:

ellerine sağlık eyeofthetiger79.güzel bir çalışma olmuş.arkadaşların dedği gibi gitar düşük kalmış ama güzel.iyi çalışmalar dilerim.

Güzel çalışma. Davul diğer altyapı seslerinden biraz fazla olmuş. Gitar stilini gayet başarılı vermişsiniz.

Yorumlar için herkese çok teşekkür ederim...

Sonradan gitar sesini ben de farkettim; ama ilk denemem olduğu için epeyce uğraşmıştım.Geriye dönüp tekrar çalmak istemedim;tembellik yaptım biraz :)

Şimdilik hoşçakalın...