wak wak gitar demo uzman1972

Cevap: wak wak gitar demo uzman1972

hehehe ama her cezanin bir zaman asimi vardir senin daha dolmamis vaziyeti durum sen yine turkulerle devam et ozaman hehehehe

hehehe ama her cezanin bir zaman asimi vardir senin daha dolmamis vaziyeti durum sen yine turkulerle devam et ozaman hehehehe

abi kahretsin insanın çevresi geniş olunca,başı beladan kurtulmuyır.ben rahat dursamda,diğerleri rahat durmuyor :))ben mecburem yaylalar tüküsünü söylüyom hehehehehe

sana acil bir fransiz vizesi lazim abi senin durum vahim esaret gibi bisey hehehe

ilkerle baglanti kuralimda ya londranin sari vizelerden yada zenci fransz vizesi alakda gel bari yurt disina kurtar canini heheeh

abi ilk dinlediğimde Ersen ve Dadaşlar dinliyor gibi oldum:)çok hoş bir çalışma

abi ilk dinlediğimde Ersen ve Dadaşlar dinliyor gibi oldum:)çok hoş bir çalışma

sağolasın serkancım,ben seviyorum bu tür kompozisyonlarıı:)

ilkerle baglanti kuralimda ya londranin sari vizelerden yada zenci fransz vizesi alakda gel bari yurt disina kurtar canini heheeh

valla bana bir tane kırmızı pasaport ayarlayın hehehehehe

ellerine sağlık uzman.ses konusundada baya uzmanlaştın söyleye söyleye.ayrıca yenge buraya girmiyor allahtan yoksa seni 14 yılda kurtaramaz.demedi deme.:D:D

ellerine sağlık uzman.ses konusundada baya uzmanlaştın söyleye söyleye.ayrıca yenge buraya girmiyor allahtan yoksa seni 14 yılda kurtaramaz.demedi deme.:D:D

valla doğru ferdesu hocam,ben sitelere üye olmayana kadar kesinlikle okumazdım.burda arkadaşlardan özenip okumaya başladım:)
hanım bu adresi bilmiyor allahtan da sizlere içimi döküyom:D:D