Arkadaşlar pa3x'de bazı sesler; özellikle fabrika sesleri sonuna kadar açık olmasına rağmen az çıkıyor,( diğer seslere göre az ) bu sesleri yükseltmenin bir yolu yok mudur?
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
aman hepside aynı yok adam gibi güzel bir set roland yamaha ketron korg hepsini kullandım neydi o e 86 g 600 ler şimdi arar olduk korg yaygın diye ona geçtik bi dünya para ver yok ki elalem gibi set parasıylada bulamıyon korg bitecek galiba en doğrusu gurup halinde canlı çalışmak yok piyasada guru bada o kadar para veren bu işlerinde cacığı çıktı be dostum emeğe saygım sonsuzdur elalem gibi yapılırsa eskiden o G 600 lere internet üzerinden ve a 1000 lere alıyorduk ses ritim herşey bitmiş dostluk bitmiş piyasa bitmiş çıksın biu işi canlandıracak bir arkadaşda canlandırsın şu ortalığı paylaşan arkaşlarada sanki cinayet işlemiş gibi kızıyorlar var en güzel set şu settir diyen yok tabiki
Arkadaşlar pa3x'de bazı sesler; özellikle fabrika sesleri sonuna kadar açık olmasına rağmen az çıkıyor,( diğer seslere göre az ) bu sesleri yükseltmenin bir yolu yok mudur?[/QUOTE
Fabrika çıkışında ham oluyor ses ve ritimler en azından PA500TR den biliyorum...Ben sorunumu aşağıda verdiğim linkte anlattığım gibi çözdüm umarım menüler bir birine yakındır da sizde sorununuzu çözebilirsiniz...
http://www.trakyamuzik.net/korg-pa5...eslerin-ses-duzeylerini-ayarlama-anlatim.html
Aynen katılıyorum arkadaşa.Klavyenin fabrikasyon sesleri düşük degil hepsinin ölçülüp biçilip balans ayarları v.s. yapılmıştır.Burada yanlış olan bilinçsizce ve profesyonellikten uzak olan setler.Malesef bu işin mantığı nekadar yüksek volume okadar daha iyi kalite demek değildir.Malesef bu hatayı paraile usb satanlar da yapıyor...Bunlar ince işler bilgi ister birikim ister ve bu yanlışlık klavenin tam performans kullanımını çok etkiliyor.Ve düzelmesi için bazı insanların bazı şeyleri anlaması ve öğrenmesi gerekiyor...