Versyon Dowland Sorunu

• Konbuyu başlatan musti_32
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 2K

musti_32

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or 700 v1
Resmi siteden indirmiş oldugum rar dosyası crc hatası verıyor bır kaç bılgısayardan da ındırdım aynı sorun genel bır sorun olabılırmi? Şimdiden Herkese Teşekkürler....
..........................Vedalar Zamansızdır................................

Cevap: Versyon Dowland Sorunu

Bende ayni sorunu yasadim roland turkiyeye bildirdim yarina insallah duzeltirlir..

Ben indirdim kurdum indirmede ve kurmada bir sıkıntı olmadı yalnız yazmış olduğum performans sesleinin hepsi silindi. Bende anlamadım ritimler duruyor sesler kayboldu...

Şansınmız yokmuş :) bıraz geç kaldık sanırım yukleyen cok kısı var .... Yarını sabırısızlıkla beklıyorum...

Ben indirdim kurdum indirmede ve kurmada bir sıkıntı olmadı yalnız yazmış olduğum performans sesleinin hepsi silindi. Bende anlamadım ritimler duruyor sesler kayboldu...

Hocam performans listeleri kaybolmuyor. Menü Türkçe oldu ya klasör isimlerini de Türkçe ayarlamışlar :D flash belleği bilgisayara tak eski performans listelerin my performances klasöründedir içindeki performans listelerini performanslarim diye bir klasör olmalı ona atıcaksın. Yoksa eğer bu isimde yeni klasör oluşturun ben denedim bütün listeler açıldı sorun yok kolay gelsin :) yeni versiyonumuz hayırlı olsun :) bi de şu performans listelerini mixlemenin pratik bi yolu olaydı eyiydi :) bilgisayarda yapabilsek güzel olurdu :)

Hocam performans listeleri kaybolmuyor. Menü Türkçe oldu ya klasör isimlerini de Türkçe ayarlamışlar :D flash belleği bilgisayara tak eski performans listelerin my performances klasöründedir içindeki performans listelerini performanslarim diye bir klasör olmalı ona atıcaksın. Yoksa eğer bu isimde yeni klasör oluşturun ben denedim bütün listeler açıldı sorun yok kolay gelsin :) yeni versiyonumuz hayırlı olsun :) bi de şu performans listelerini mixlemenin pratik bi yolu olaydı eyiydi :) bilgisayarda yapabilsek güzel olurdu :)

TAmda bunu soracaktım hocam.süpersin valla.Deli oldum dün akşam.1.0.4 ü yükledim ancak performans seslerim yok pc de usb yi kaç kez tarattım bi bilsen.Yok allah yok.:mad:demekki türkçe klasör ismi imiş muhabbet.:pEve gidince hemen denicem.çok sağol hocam..;)

saygılar..

flashı bilgisayara takınca farkettim hocam bende :) roland Türkiye flashı formatlayın diye açıklama yaptı az önce ama gerek yok dediğim gibi de oluyor :) dosya ismini değiştirin yeter formatlayınca usb deki veriyi bilgisayara aktar oradan tekrar usb ye aktar uğraştırır :)

Arkadaşlar olayı hallettim türkçesi ingilizcesi deyil; flash belleği bk-5 or açıkken takarsanız performans seslerine ulaşamıyorsunuz klavyeyi kapatıp flash ı taktıktan sonra klavyeyi açarsanız performans seslerinize kolayca ulaşabiliyorsunuz hala sıkıntı çeken varsa bu şekilde denesin. Emre kardeşimin dediği gibi yeni varsiyon herkese hayırlı olsun. Ancak ben hala efektleri kullanamadığımızdan şikayetciyim. Saygılar...

hocam multipad sesler konusunda sonradan eklenemeyeceğini söylediler roland Türkiye yetkilileri malesef sadece ritmlerde olan ha ha hey gibi efekt seslerle idare edicez. Bk5 in tek eksiği bu.