Version 1.04... Herşey güzel fakat...

• Konbuyu başlatan firatvyl
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 1K

firatvyl

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Bk5-or
Arkadaslar, version 1.04ü az önce yükledim. Biri bana anlatabilirse çok memnun olurum:

1. Yeni tr-perc2 kitiyle ilki arasında bir fark göremedim. Yenilik nerede?
2. İngilizce kullanmaya alışmış biri olarak, türkce menü çok da hosuma gitmedi. Zaten böyle kötü bir tercüme görmedim hayatımda. Keske roland türkiye, menü dilinde bir seçim yapma şansı verseydi. Böylece isteyen ingilizce kullanmaya devam edebilirdi.

Cevap: Version 1.04... Herşey güzel fakat...

evet türkçe olayına katılıyorum yıllardır org menülerindeki ingilizce terimlerin ne olduğunu biliyoruz bu durumda türkçe yabancı dil oluyor:) birde edi zurna varmı bu versiyonda geçengün demodaki zurna kötüydü bu durumda zurna var demeyeceksin zaten.

Ben yukledim 3 gundur takiliyorum gayet super menu kullanimina gelince performans seslerini secmek daha kolay olmus yeni trperc kitinde davullr var zurnasi da cok guzel diyemem guzel yinede ...sonucta eskisinden daha iyi ...genel aciklamalar guncellemeyi indirdiginiz dosyanin icinde var hocam ...

Arkadaslar, version 1.04ü az önce yükledim. Biri bana anlatabilirse çok memnun olurum:

1. Yeni tr-perc2 kitiyle ilki arasında bir fark göremedim. Yenilik nerede?
2. İngilizce kullanmaya alışmış biri olarak, türkce menü çok da hosuma gitmedi. Zaten böyle kötü bir tercüme görmedim hayatımda. Keske roland türkiye, menü dilinde bir seçim yapma şansı verseydi. Böylece isteyen ingilizce kullanmaya devam edebilirdi.

Aynen hocam benimde dikkatimi çekti.Tr-Perc2, Perc1 ile aynı nedense.:(Bende ingilizce bilgisi yeterli düzeyde vardı ve alışmıştım.Aslında dil kısmında olmalıydı ingilizce ve türkçe seçeneği.
Yinede teşekkürler yapılan yenilikler için sitem değil bunlar sadece görüşlerimiz...

saygılar...

iki dil seçeneği olmasında şöyle bir mahsur olabilir hocam bilmiyorum tam ama 128 mb hafıza var ve yazılım güncellemeleriyle, yeni davul kiti ve samplelarla bu rom ağzına kadar doluyor olmalı. dil seçeneği fazladan yer işgal edecektir. Türkçe hataları bir sonraki versiyonla giderek düzelir diye umuyorum :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri