varmı daha eskisi

Bilo_Ağa_

AdmiN
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa1000 korg pa4x
Üyeliği
10-16-2004

vayy be şaka maka 9 sene olmuş beee.. :) daha eskileride vardır eminim.. ama eskiler yazsın 1 senelik 2 senelikler yazmasın :)

Cevap: varmı daha eskisi

Yılda 27 günde 0,076 mesaj atmakta ayrı bir başarı :)

oho doldu yeniden revize olduk sen ozamanlar yoktun.. siteye vşrüs girince geri toparlanan bazı üyeletin msj gitti..

org çalmayı bilmezken bu sitede taklırdım :) 2004-2005 dönemleriydi..

yıl 2006 buralar çayıridi çimenidi vayy vayy.o zaman psr 7000 klavyeme midi araken kendimi bu sitede bulmuştum.

sanırım benim sitenin kurulduğu yıldan beri bu siteye girer çıkarım yılını bilemiycem,1999 yılından beridir internetle çok haşır neşirim,eski nickleim hep By_Piano veya Music_Man o yıllarda kullandığım nickler.

nerde eskiler.. :)
been ilk kayıt oldğumda korg ix 300 vardı a1000 tr aldığımda dr salim yardımcı olmuşdu ozamanlar yamaha meşhurdu.. rakip olarak türkeyede awo tr 56 çıkmışdı iyiki almammışım :)

bende 2006 üyesiyim normalde halazır buralardayız..bilo ağa sen en son sorunlu bir ayrılık yaşamıştın sitede galiba yanlışmı hatırlıyorum :)

Ben de 2005'de buraya üye olduğumda psr a 1000 vardı. Sonra pa1x'e terfi ettim ve halen buradayım... halen pa1x kullanıyorum...

2005 yılı galiba fl stüdıo kullanıyodum ozamanlar samle ses indiriyodum bu formdan

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri