Vahte müthiş bakin görün ritim mp3

• Konbuyu başlatan erz_25
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 29
  • Görünümler : 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Vahte müthiş bakin görün ritim mp3

hahahaha çok ilgi çekici bi konu sabitlenmeli :D Biz boşuna tyros almışız ... Adamlar style creator olmayan makinada Ritim yazıyolar bide sample okutuyolar helal :D

Yamaha Psr 62 Ritmi bu yaa hatta Kawai de olabilir :)

paylaşım için teşekkürler sağolun..

arkadaşlar cevap vermeyim dedim ama zorla konuşturuyorsunuz arkadaşlar bu ritim rolannd e 96 dan yaoılmıştır uzun zaman önce den beri vardı ben im arkadaştan almıştım ben o zamanlar müzikle uğraşmıyordum sadece kasetçalardan karaoke yapıyordum teyple sonra araştırdım rtim buldum derken amatör olarak müzik yapıyorum bu sitedeki çağu müzisyenlerden çok çok üstün olduğumu biliyorum erz_25 nikli üye benim oğlumdur o bile 12 yaşında ki 300tr ile güzel ritim yazıyor bu ne ritimmiş yawww bişir sürü yorum ritim sadece sizin pahalı makinalarınızla olmuyor moderetör den rica konuyu kapatalım lütfennn

Off gül gül öldüm yaaa :D :D :D Güzel abicim e96'da bendir'mi var? tef'mi var yeme bizi gözünü seviyim...!! :D:D:D:D

Hahahahahaha E-96 ha bittim ya yerlerdeyim şuan gülmekten:D

Bu bir loop!
Diamonds Of Orient sample arşivinde vardır boşuna zorlama kendini:)

Bşarılar dilerim...

Ritmi dinleyemedim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla ;E-96 da oriental ritmler yok ki?Latin perküsyonlarla işi götürmeye çalışmışlardı..E-96,E-86 nin hormonlusu:D..Çakma G-1000 diyelim hatta :D

A-300 olayına hiç girmek bile istemiyorum...

arkadaslar nasil bula bilirim linki

arkadaşım dinleyemedim bulamadım lütfen m_arslan46@hotmail.com'dan paylaşabilirmiyiz çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...