- Enst.
- -
Cevap: v2Plus Ekim Güncellemesi
abicim burda herkes haklı. Sen de haklısın can abi de haklı ben de halıyım batuh ta haklı. Ama otomatikman magdur son kullanıcı oluyor. Şu yamahanın işleri ite kaka yürüyor. Orglarıyla bi sıkıntımız yok, ama satanlarıyla sıkıntılıyız işte. İşin türkçesi ben parası kaldım orgumu sattım. Or700 plus die bi model yok elimde... Güncelleme ritimlerini orglarını tamire getiren müşterilerin orguyla ya da dükkanda kapalı kutu or700 varsa patronla kavga dövüş kutusundan çıkarıp, yapmaya çalışıyorum. Bu ay içinde elimizde hiç or700 yoktu. Ugur isminde biri güncellemeye bu ritimleri koyarsınız die gönderdi bizde hlaiyle denemedik güvendik ve koyduk. İşin türkçesi budur. Ben şimdi yine bi or700 ayarladım bugün 2 riitim yazdım batuh ta 2 ritim yazdı. Bunları ekliyorum. Geri kalan 2 ritim daha sayfaya eklenecektir.
sevgili arkadaşlar ve programıer moderatör vb insanlar şimdi benim savunduğum şu ama bunu bi eleştiri olarak alın lütfen ben kimseyi karalamıyorum gerekte yok zaten v1 e bi bakalım güncellemeler extrem setler fuat setler vb v2 orhanın yaptığı md alt yapılar güncellemeler ve ben hala v2 plusta fuatın benim hayatım vahtesi batuhun vahtesi ve salimin v2 için yazdığı ritimleri kullanıyorum kimseye bi lafım yok sadece can başar a sesleniyorum bu aleti siz yaptınız bizde beğenerek kullanıyoruz ama iş güncelleme ise nolur biraz özen hepinizin emeğine sağlık ama güncelleme yapan arkadaşlar önce v2 ile yapılan kolbastıyı hudey i bir yangının külünü şarkılarını dinlesinler sizler bir olaya bir tarihe yada kılavye konusunda bir efsaneye imza atıyosunuz korg a kafa tutuyoruz ama bu ritim ve güncelleme ler ile değil SAYGILAR volkan......
abicim burda herkes haklı. Sen de haklısın can abi de haklı ben de halıyım batuh ta haklı. Ama otomatikman magdur son kullanıcı oluyor. Şu yamahanın işleri ite kaka yürüyor. Orglarıyla bi sıkıntımız yok, ama satanlarıyla sıkıntılıyız işte. İşin türkçesi ben parası kaldım orgumu sattım. Or700 plus die bi model yok elimde... Güncelleme ritimlerini orglarını tamire getiren müşterilerin orguyla ya da dükkanda kapalı kutu or700 varsa patronla kavga dövüş kutusundan çıkarıp, yapmaya çalışıyorum. Bu ay içinde elimizde hiç or700 yoktu. Ugur isminde biri güncellemeye bu ritimleri koyarsınız die gönderdi bizde hlaiyle denemedik güvendik ve koyduk. İşin türkçesi budur. Ben şimdi yine bi or700 ayarladım bugün 2 riitim yazdım batuh ta 2 ritim yazdı. Bunları ekliyorum. Geri kalan 2 ritim daha sayfaya eklenecektir.