v2Plus Ekim Güncellemesi (hata giderildi)

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 6K
Cevap: v2Plus Ekim Güncellemesi

10/8-2/4 + vahde ritmi zaten daha önce yazılmış ritimlerdi usb de bu ritimler zaten vardı

10/8-2/4 + vahde ritmi zaten daha önce yazılmış ritimlerdi usb de bu ritimler zaten vardı

Valla abi var mı yok mu onu bilemem amaa ritmleri yazan Uğur'a teşekkür ederim
sizlere yardım ettiği için..

merhaba,

bu ritimler Uğur Uysal tarafından yapıldı ve ilk defa Yamaha güncellemesine dahil oldu.
Bu güncellemelerde Uğur tarafından yapılan ritimler ilk defa yer aldı.
Bence bir benzerlik söz konusu.

emeği geçenlere teşekkürler...

rıtımlerın daha önce benzerlerını gordum uzerınde bıraz oynama yapılmıs yazan arkadas v1 kullanıyo sankı 4. varyansı karısık atıyoo sölemeden gecemıcem reg seslerın bazılarıda bozuk kusura bakmayın ama bu sekılde bı guncelleme benı gercekten sarstı aynı fıkırde olan arkadaslar vardır eminim napalım ugur kardesımız ugrasmıs hic degılse emek vermiş sitede yayınlamış keşke guncelleme degilde paylasım adı altında verseydi yinede tesekkurler.

sayın efekaan,

problem her zaman olabilir.hata da olabilir ki hata sonucu insanlar bile ölüyor.
sorunun kaynağını henüz çözemedim.karışıklık olabilir çünkü bunlar tyros 3 üzerinde editlendi.
tekrar gözden geçirilir ve düzeltilir.sorun değil.
dost olarak uyarmanız yeterdi.çünkü biz yıllardır bu alete destek veriyoruz yeni başlamadık.çok kolay da değil ayrıca çünkü desteksizlikten programcılar ellerindeki or700leri satmak zorunda kaldılar.
bu sorunu 10 kasım'a kadar çözüp yeniden yükleteceğim ve zaten 20. kasımda bir sonraki güncelleme de geliyor.lütfen biraz sabır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar. Güncellemelerde ve sunumlarda emeği geçen herkese, gönül dolusu teşekkür ederim. En başta klavyenin kendisi ve Can Başar'ın üzerine yüklediği set ve çalışma muazzam zaten. Güncellemeler olmasa da olur. Kendi adıma hiç sorun değil. Güncellemelere duyulan beklenti, klavyemizi bir hiç gibi algılamamıza neden oluyor galiba. Herşey bizim elimizde zaten. Kendi hassasiyetlerimize göre istediğimiz Ritmi ve çalışma dosyasını düzenleyebiliriz. Bu devirde, ben bilmiyorum, yapamam yazamam diye de birşey düşünemeyiz zaten. İnternette her türden bilgiye anında ulaşabiliyoruz. Ben kendim görme engelli olduğum halde, burada danışarak, okuyarak, videoları takip ederek, çok fazla şey öğrendim. Öğreneceğim de pekçok şey var. Bence asıl destek budur. Daha çok kendimiz neler yapabiliriz, bence çok daha önemli. Herkese hayırlı bayramlar.

Gerçekten anlamak zor..

Yıldırmak sizlerin elindeydi..
Emeğe saygı duyanlara teşekkürler..

sevgili arkadaşlar ve programıer moderatör vb insanlar şimdi benim savunduğum şu ama bunu bi eleştiri olarak alın lütfen ben kimseyi karalamıyorum gerekte yok zaten v1 e bi bakalım güncellemeler extrem setler fuat setler vb v2 orhanın yaptığı md alt yapılar güncellemeler ve ben hala v2 plusta fuatın benim hayatım vahtesi batuhun vahtesi ve salimin v2 için yazdığı ritimleri kullanıyorum kimseye bi lafım yok sadece can başar a sesleniyorum bu aleti siz yaptınız bizde beğenerek kullanıyoruz ama iş güncelleme ise nolur biraz özen hepinizin emeğine sağlık ama güncelleme yapan arkadaşlar önce v2 ile yapılan kolbastıyı hudey i bir yangının külünü şarkılarını dinlesinler sizler bir olaya bir tarihe yada kılavye konusunda bir efsaneye imza atıyosunuz korg a kafa tutuyoruz ama bu ritim ve güncelleme ler ile değil SAYGILAR volkan......

Arkadaşlar ne batuhta ne de ben de or700 olmadığı için bize gönderilen ritimleri denemeden upload ettik. 12/10/20011 tarihinde kendi ritimlerimiz ile güncellemeyi tekrar sunacağız. Bu karışıklık için herkesten özür diliyorum(z)

Artık iyice Eşşeğin kulağına su kaçırdınız diyeceksiniz ama işin özü biraz karışık...