v2 yi nasıl anlıcaz ve plusu

• Konbuyu başlatan mehmet01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 5K

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
üstadlar kapalı kutu yani hazır yapılmış v2 plus satılıyormu yoksa v2 alıp plusu kendmiz sonradan mı yaptrcaz ve v2 ve plus oldgunu nasıl anlcaz yanı hazır olarak 0 kapalı kutu v2 plus varmı fiyatı nedir

Cevap: v2 yi nasıl anlıcaz ve plusu

ve hayırlı akşamlar

üstadlar kapalı kutu yani hazır yapılmış v2 plus satılıyormu yoksa v2 alıp plusu kendmiz sonradan mı yaptrcaz ve v2 ve plus oldgunu nasıl anlcaz yanı hazır olarak 0 kapalı kutu v2 plus varmı fiyatı nedir

Hocam kapalı kutu v2 plus var yani yapılmış halde sonradan götürüp yaptırmana gerek kalmıyor eğer ki ikinci el v2 plus alırsan her türlü anlarsın alette edi zurna varsa o bilki v2 plus dır ama tabi edi zurnayı bilmen lazım. sonra yeni eklenen ritimler var onlardan anlarsın örneğin başkent 2-4 gibi tabi direk aletin bankalarında bunlar harici değil sonradan da güncellemelerde var karıştırma. yani biraz demoları dinlesen aletin v2 plus olup olmayacağı anlaşılır.

sıfır olarak satışı süren cihazların hepsi hazır halde V2 PLUS dır. 2 nci el alacak olursan V2 PLUS a çevirmek için aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurman lazım...

v2 plusun anlamanın kesın bir yolu yokmmu cok prof değilim üstadlar yanı ustunde plus felan yazmıyormu yada kutusunda .. cevap yazanlara teskur edıyorumm

v2 plusun anlamanın kesın bir yolu yokmmu cok prof değilim üstadlar yanı ustunde plus felan yazmıyormu yada kutusunda .. cevap yazanlara teskur edıyorumm

Hocam o zaman şöyle söyliyim en basiti orgu aç zaten 7 saniyede açılıyor :D ondan sonra sağ en üst köşede oriantel tuşuna bas orada karşına türk semple sesler çıkacak baya bir ses var orda Edizurna , Tassavuf , Yaylı Tanbur , Tasavvuf karışımı
ve Klarnet 2 gibi vs sesler varsa o alet v2 plus dır yani v2 de olmayan ama v2 plus a eklenen sesler bunlar diğer kanun ud zurna sesler zaten var ama dediğim gibi sadece oriantel bölümünde olacak bunlar. ritim bölümünü söylemedim kafan karışmasın birde edi zurna demosu var onu dinle olay tamamdır. sorun yaşamassın. bilmiyorum benim aklıma en basiti bu geldi.

v2 Plus Destek Sayfası " buda yeni eklenen sesler var burayada bir göz at istersen.

v2 plus'u anlayabilmek için öncelikle v2 ve özelliklerini bilmek gerekir. yanılmıyorsam LA zurna ile edi zurna pek anlamayanlar için ses benzerliği taşıyor V2 de isim değişikliği ile edi zurna ismi lanse edilebilir. versiyon çevirmelerinde dtl tarafından herhangi bir evrak veriliyormu tam bilmiyorum fakat versiyon çevirmesiyle ilgili özel bir sticker ve mini bir belge verilirse hiç fena olmaz..

v2 plus'u anlayabilmek için öncelikle v2 ve özelliklerini bilmek gerekir. yanılmıyorsam LA zurna ile edi zurna pek anlamayanlar için ses benzerliği taşıyor V2 de isim değişikliği ile edi zurna ismi lanse edilebilir. versiyon çevirmelerinde dtl tarafından herhangi bir evrak veriliyormu tam bilmiyorum fakat versiyon çevirmesiyle ilgili özel bir sticker ve mini bir belge verilirse hiç fena olmaz..

evet hocam bu düşüncene kesinlikle katılıyorum:)

V2 plus olmayan klavyelerin arka panelinde TR tarafında Türk bayrağı var. Bu düğmeyi sağ sol yaparak TR versiyon ve Arabic versiyonu seçiyorsun. V2 Plus larda bu kumanda düğmesi yok.. Buda ayrıt edebilmen için bir alternatif...

V2 plus olmayan klavyelerin arka panelinde TR tarafında Türk bayrağı var. Bu düğmeyi sağ sol yaparak TR versiyon ve Arabic versiyonu seçiyorsun. V2 Plus larda bu kumanda düğmesi yok.. Buda ayrıt edebilmen için bir alternatif...

+10 böylede anlaşılır.