v2 pulus hakkında düşüncelerim

pianist hsn

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
s970
mrb arkadaşlar öncelikle sn can başar,dr salim,batuhan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler ediyorum ellerine yüreklerine sağlık
harika bir iş cıkartmışlar
salim kardeş extreme seti pulas a uyarladığı içinde teşekkür ederim ve nezaman sıkışsam yardımlarını esirgemeyen salim ve batuh arkadaşım ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyor ve desteksiz bırakmıyorlar sağ olsunlar

dün aksam karadeniz düğünündeydim tesadüf olarak 7 8 davul ritmi açtım ama kemençecilerin aradığı ve belirli kişilerde olan kara deniz ritmini keşfedip kullandık oynayan ağasarlılar bile mest oldu v2 pulas kullanıcısı olarak bende gurur duydum
gurur duydum ama orgumu gercekten tanımadığımı anladım

her yönüyle harika bir alet kullanırken bu aleti bu hale getiren can başar,dr salim,batuhan arkadaşımıza tekrar tekrar şükrenlarımı sunuyorum iyiki varsınız

Cevap: v2 pulus hakkında düşüncelerim

kardesım o 7
-8 davul ağasar ritimidir ağasarlılara hep o ritimi aç çunku ağasar kaydeleri o tarz ritimler ustune dır ama bır rızelıye o 7_8 davul rıtımını acarsan oynayamaz rızelılerın dugunudede 7_8 karadenız rıtımını acıcaksın cunku yoreden yoreye degısıyor rıtımler kal saglıcakla....

Coşkun kardeş haklı. Ben de birkaç düğünde rastladım, kemençenin yanında davul çalıyor.
Bu özellikle Giresun yöresine ait tarz. Birde karşılama oynarlar.

ben genellıklwe karadenız yoresel csldıgım ıcın bu rıtımlerı kullanıyorum