v2 plusmu,pa 500 tr mi ???

Cevap: v2 plusmu,pa 500 tr mi ???

korg derim kardeşim sanat müziği ritimleri altyapıları bassları filan çok güzel gümbür gümbür alet korg dan şaşmam kardeşim ...

bence pa500tr olmalı çünkü sonuçta alet türkiyeye özel türk müziğine uygun ses ve ritimler fabrika çıkışında var tabi kendi yükliyecekelrin hariç bu benim fikrim tabiyki karar sizin

frden slmlar valla v2 plus ile korg pa500 kiyaslamak bence yanlis plus suanda cok ustun hale geldi ve bence plus al

Ritim bakımından V2 PLUS, ses bakımından 500 TR.. Yok sesleri hallederim sorun olmaz dersen V2 PLUS............

amn kardes bende amatörüm evde kullanıyorum 500tr aldım aksam evde cıldırdım hele dokunmatiği tam berbat 1 gunde 250tl zarar ettim or700 aldım süper kullanımız cok basıt ve 500tr on basar yınede sen bılırsın ha pa800 alırsan bişey diyemem

amn kardes bende amatörüm evde kullanıyorum 500tr aldım aksam evde cıldırdım hele dokunmatiği tam berbat 1 gunde 250tl zarar ettim or700 aldım süper kullanımız cok basıt ve 500tr on basar yınede sen bılırsın ha pa800 alırsan bişey diyemem
usta dokunmatikte bişey yok çokta pratik bence adi bişeymiş gibi bahsetme

aslında fiyatlar da sana bilgi verebilir, or 700 v2 ve plus olarak cıkdıkdan sonra fiyatda hiçbir indirim olmazken pa500 ciddi bir oranda fiyat kırdı??

valla kaç aydır kullanıyorum daha hiç bir kere dokunmatik ekranda sorunum olmadı allaha şükür ...

aslında fiyatlar da sana bilgi verebilir, or 700 v2 ve plus olarak cıkdıkdan sonra fiyatda hiçbir indirim olmazken pa500 ciddi bir oranda fiyat kırdı??

peki hocam neden kırdı fiatı,satışları artırmak için ve or 700 tr satışlarını durdurmak için pa 500 tr fiatlarını düşürdü korg firması,sonuç itibari ile or 700 tr sıfırı 3000 veya 3100 tl,
pa 500 tr sıfırı 2.700 tl,

ikinci eline bak bu iki orgun

or 700 tr 1800-1900
pa 500 tr 1900 2.200

sizce bu bi tuhaf değilmi,

konu sahibi hocam bu arada deneyipte karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır,bence ikiside güzel orglardır ikisininde tadı başkadır,ALLAH gönlüne göre versin inşallah,

Arkadasim dikkat edersen ve yorumcularin kullandiklar orglara bakarsan herkes kendi kullandigi markadan memnun ve ona gore tavsiye ediyor. Bence kendi kulaginla dinlemeden ve kullanmadan karar verme.