v2 plusmu,pa 500 tr mi ???

irfankayalı

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok :(
amatör ev kullanıcısıyım daha cok türk sanat müziği ile ilgilenmekteyim ve kısmet olursa aletımı yenıleyecegım.arkadaşlar sanat müziğine baslıkta belırttığım bu ıkı aletten hangısı daha yatkın ritim ve ses olarak tecrübesi olan arkadaslar görüşlerini paylasırsalar cok memnun olurum.tesekkurler....

Cevap: v2 plusmu,pa 500 tr mi ???

.
Ev kullanıcısı ve türk sanat müziği için benim nacizhane fikrim Yamaha Or700Tr V2 Pluss derim

ben yamaha or700 V2 plus, derim

Korg dan şaşma kardeş.Al 500 Tr Bak Keyfine Düşünürsen Elimde 2 Aylık Garantili Faturalı Pa500 tr var Pa 800 alacağım için satmak istiyorum.özelden mesaj at görüşelim ..

gör dokun çal dinle.hangisini beğenirsen ben onu tavsiye ederim.

ben pa 500 kullanıyorum sanat müziği ritimleri güzel romanlarda güzel doğu halay ritimleri flan güzel ama seslerini pek beğenmiyorum doğu düğünleri çalan bi adamın yanında çalcam yarın örneğin zurna seslerini beğenmiyorum ama diğer sesler fena değil tabi or 700 kullanmadım belkide onun sesleri daha 500 e oranla daha kötüdür kullanan arkadaşlar yazsın ama kim ne derse desin ritimler on numara bence

gör dokun çal dinle.hangisini beğenirsen ben onu tavsiye ederim.

cok haklısınız arkadasım ama malum edırne kucuk yer burda boyle bır ımkanım yok o yuzden sız cok degerlı forumdaslarımın fıkırlerı benım ıcın cok onemlı.tesekkurler....

istanbul edirneye çok uzak değil bi tatil gününde hem taksim beyoğlunu gezip hem de aletlere bakabilirsiniz.ya da netten videolara bakın burda şu alet bu alet demek polemik yaratır.

tabiki or700v2 plusss.ama hangisi sizin ihtiyaçlarnıza cevap verebilecek?bunun cevabını bi düşünün

İrfan abi korga hiç bulaşma eger ikisi arasında kaldıysan tabi. ben ıstanbuldayım gel misafirim ol sana istediğin orgu aliriz burdan deneriz calariz hemde yardımcısı olurum sana

Bu alana bir cevap yazın...