V2-Plus Ritim Demo

Cevap: V2-Plus Ritim Demo

emeğine sağlık

varol dr.

dr.salım yaparsa tam yapar ben ce tesekkurler ıyıkı varsınız

Ellerine sağlık Salimim.

güzel çalışma olmuş üstad.keşke bende or700ü sevip bu kadar barışık olabilseydim.ellerine sağlık.aleti görünce elime çekiç alıp parçalayasım geliyor.bi gazla aldık kaldı ööle...

güzel çalışma olmuş üstad.keşke bende or700ü sevip bu kadar barışık olabilseydim.ellerine sağlık.aleti görünce elime çekiç alıp parçalayasım geliyor.bi gazla aldık kaldı ööle...

Göz makyajı, Kulak yalanı sever.

Or700 ne makyajlı, ne de yalancı. Bu yüzden o alete içinden gelen herşeyi yapabilirsin.

memnun degilsen arayan bi abim var. Cekic vurmadan once sizi görüştüreyim.

Doktor ses kartı onboardta olsa kaliteyi engelleyememişsin. şimdi seni tebrik etmeli mi etmemeli mi ? :D

merhaba salim arkadaş öncelikle or700 e yaptıkların için teşekkürler benim bir ritim isteğim olacak şu ana kadar çıkan hiçbir orgta yer almadı bu ritim aslında trakyada çok bilinen bir oyundur eğer mümkünse arzu ile kamber halayı ritmini rica ediyorum senden istersen şarkıyı gönderebilirim