v2- başka bi ritim demo

Cevap: v2- başka bi ritim demo

abi sana göre iyi gözükmeyen ritim bile birinci çıkar burada

gerçektende harikaa salim.şıkır şıkır bu ne böyle yav.süper valla.oynamayanın oyanayası gelir bu ritimlee.;)harikaaaaaaaaaaaaa.

oyna ozaman :D

anlaşılan v2 seninle güzelleşecek.bütün psr modelleri ve tyroslar gibi. devam salim kim ne derse desin aynen yola devam.yap ama paylaşım verme kardeş.

anlaşılan v2 seninle güzelleşecek.bütün psr modelleri ve tyroslar gibi. devam salim kim ne derse desin aynen yola devam.yap ama paylaşım verme kardeş.

(yamahacılar paylaşımı kapattılar herhalde.)
salim kardeşim eline sağlık gerçekten çok güzel ritm .belkide en iyi ritmlerden biri diyebilirim.eline sağlık

salim kardeş bu ritimleri klavyenin üzerindemi yazdın ayrıca birşey daha soracam bu v2de ritim yazabilyormuyuz

evet bu ritim klavye üzerinde yazıldı ve klavye üzerinde ritim yazılabiliyor.

salim kardesim bu rıtımı ve dıger calısmaları beklıyoruz piyanist serkan sinop

butun yamaha sevenlere yamaha kullanıcılarına özellıkle or700 trv2 kullanıcıları bırleselım hep beraber olalım salım kardesımıze destek verelım maddı manevi acıdan bakın cok cıddıyım yamahayı yamaha yapan salim kardesımızdır bu gercektır varmı aksını iddaa eden onun için destek verelım yenı rıtım ve ses guncellemelerı talep edelım gereklı maddi destegı verelım tek degıl hep beraber olalım yamaha dostlugu ve kardeslıgı piyanist serkan sinop