Uzman a ozenip Halay Calarsan!

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 4K

CHL

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
pa2x
Yasar Abiye ozenip Halay calmaya calismistim gecenlerde paylasayim dedim Gerceklerle yuzlesmek icin cidden geri kalmis oldugum bi tur :(
Zaman Ayirmam lazim farkindayim gorus ve onerilerinizi bekliyorum ...

https://soundcloud.com/mrinfo2003/halay

Cevap: Uzman a ozenip Halay Calarsan!

Yasar Abiye ozenip Halay calmaya calismistim gecenlerde paylasayim dedim Gerceklerle yuzlesmek icin cidden geri kalmis oldugum bi tur :(
Zaman Ayirmam lazim farkindayim gorus ve onerilerinizi bekliyorum ...

https://soundcloud.com/mrinfo2003/halay

ahanda buraya yazıyorum..yakında bu site komple halaycı olcak heheheheheh.sana geçende dedim bilrsin ilker,çoğu halaycıda daha iyisin sen..tarzın değil biliyom,ama isteresen yapıyosun demkki.bak ben halk müzükçüyüm,romanlara özenip roman çaldım hehehheee.eline sağlık,devamını bekliyorummm

beğendim gerçekten güzel olmuş ilker.zurna çok güzel.

ahanda buraya yazıyorum..yakında bu site komple halaycı olcak heheheheheh.sana geçende dedim bilrsin ilker,çoğu halaycıda daha iyisin sen..tarzın değil biliyom,ama isteresen yapıyosun demkki.bak ben halk müzükçüyüm,romanlara özenip roman çaldım hehehheee.eline sağlık,devamını bekliyorummm

Sagolasin Abi bakalim hayirlisi artik yapmak lazim degisiklikler bazen olmuyo tek duze dimi ama :)

beğendim gerçekten güzel olmuş ilker.zurna çok güzel.

Sagolasin abi Buldugumuzu ekliyoz iste klavyeye napalim Sanirim Yakinda Fatih KArdesim kollari sivayacak ama hade hayirlisi :)

ilker beni gandirduuun hani laz olcakdin hehehe super olmus emegine saglik alkis seslerini elinlemi yapdin heheheeheh yasara uyarsan daha cok zilgit ceken heheeheheh

Ben telefondan sayfayı açamadım, ama eminimki güzel olmuştur.

ya son zamanlarda ben bu siteden birsey dinliyemiyorum bir problemmi var link ölümü

iyi yapmissin uymakla ellerine saglik halayida guzel calmissin. birde 9/8 lik roman alalim senden.:D

ilker beni gandirduuun hani laz olcakdin hehehe super olmus emegine saglik alkis seslerini elinlemi yapdin heheheeheh yasara uyarsan daha cok zilgit ceken heheeheheh

Yasar Abi Etkiliyo bizi halaylariyla \:)