utku&windman1981 demolar

windman1981

TM 2014 Demo Yarışması İkincisi
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA PSR S-950
Cevap: utku&windman1981 demolar

mükemmel ötesi, s900'ün performansı da güzel, şarkıların hazırlanması ve solist arkadaş da oldukça başarılı.

Günceldir. Dinleyen arkadaş çok ama yorum maalesef yok. Belirtmek isterim Cumartesi akşam İzmir Göztepe Linn Bar'da sevgili Utku'ya misafir oldum. Özellikle kendisi ile aynı sahneyi paylaşmaktan büyük keyif aldım ve çok mutlu, onure oldum. Çok güzel bir akşam oldu. Kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. İzmirliler mutlaka Linn Bar'da Utku'yu canlı dinlerim derim.

çalışmaların herbiri harika olmuş windman1981..bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

Bu çalışmaları hatırlıyorum Ali emeğine,emeklerinize sağlık..Cumartesi görüşürüz inşallah ;) ...

windman1981 ; şarkıların altyapısını anladığım kadarıyla s900 ile yapmışsın, altyapılar harika ; gel gelelim vokallere - vokalist utku arkadaşımız da sesini güzel kullanmış ve güzel yorumlamış şarkıları. inan bana her gün dinliyorum şarkılarınızı.

Bu slow şarkılar özellikle Sus,baş tacı gibi çalışmalarda kullandığın ritim çok güzel ,bu ritmi paylaşabilir misin burada? ben de onu roland gw-8 formatına dönüştürüp orguma atayım ;)

Selam Kadir. Hatırladığım kadarıyla S-900'ün ballad ritimlerinden kullanmıştık. Aşağıdakilere bir göz at istersen.

Ekli dosyalar

• s900 ballad.rar
    71.3 KB · Görünümler: 148