USB Eleştiri !!!!

karadagli

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
baglama
arkadaşlar merhaba...öncelikle emeğe saygı.. benim kafama takılan.. (N&M)
Saund bu usb yi aranızda kullanan varmı...varsa artıları eksileri nelerdir..
fiyatı (1.000)tl civarı sanırım...N.M Saund facesinden takip ediyorum kullanıcılar hep güzel diyo AMA neye göre güzel kime göre güzel buda beni tatmin etmiyo siz nedersiniz...mesela düğünde kullanan kişinin eleştirisi...programda kullanan kişi eleştirisi vs.demoları dinliyoruz iyi güzelde ...sahne ortamında ööööle olmuyo malesef...

Cevap: USB Eleştiri !!!!

Şu USB Olayı Büyük Kazık Harbiden. Yok 1000TL Yok Efendim 205€ İşte Yok Güncellemesi İle 500TL İşte Efendim Fındık USB Yok Fıstık USB. Yazık Valla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

nm saund pek bilmiyorum ama takip ettiğim ayhan topçunun seti var. şu an pa80 kullandığım için kullanamıyorum o seti ama ilerde bi pa800 600 900 vs vs gibi orgları kullanacak olursam ayhan topçunun setinden yana tercih yapmayı düşünüyorum.

Nm saund Usb korgun klasik sound sorununu drums perc bass ve acc lerle baya bir değiştirmiştir kullanılan drums perc ler yeni sampler ler zannedersem ama gel gör ki sanki barlarda çalışan klavyecilerin işine daha çok yarayan ritmler mevcut gibi şimdiye kadar dinlediğim ritmler bana göre öyle,işin aslı daha ters getiren ritm görmedim ama ritmlerdeki bas yürüşleri süper acc ler süper hele 8-10 ses var süper ama bazı güncellemeler paralı :( fiyat çok yüksek, bin tl iyi para biraz daha para biriktirip 3000-3500 liraya Korg M3 alıp süper seslere sahip olmak var ki benim düşüncemde bu sonra Allah nasip ederse KRONOS
en kral usb şu altdaki sesleri çıkartamaz mümkün değil
https://www.facebook.com/video.php?v=872782272760510&pnref=story

Nm sound kullanmadım, sorunuzun cevabı değil ama uzun zamandır demolarını takip ediyorum ve farklı ses kaynaklarındada dinledim. Sound mükemmel geliyor ve ritimlerin orkestrasyonu çok iyi. Geniş varyasyon seçenekleriyle benim favorim. Fiyatsa gerçekten çok pahalı bencede ama olsa bütçem şahsen alırdım. Sizde tabii ki iyice araştırın, umarım kullanan birisi çıkar ve daha sağlıklı yorum yapar.