Unutulmuycağanız-9demo

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Cevap: Unutulmuycağanız-9demo

Emeği geçen arkadaşlarımın ellerine sağlık unutulmayan demoların paylaşımına devam edeceğim inşallah 1 teşekkürü çok görmezsınız 1500 altyapıdan oluşan 7 yıldır toparladığım altyapı ve demo arşıvinden secıp en guzel demooları paylaşmaya devam edıcem

Emeği geçen arkadaşlarımın ellerine sağlık unutulmayan demoların paylaşımına devam edeceğim inşallah 1 teşekkürü çok görmezsınız 1500 altyapıdan oluşan 7 yıldır toparladığım altyapı ve demo arşıvinden secıp en guzel demooları paylaşmaya devam edıcem

önce şu türkçeyi kelimeleri bir doğru kullanmayı öğrensek
sonra başkalarına ait çalışmaları paylaşmamayı öğrensek.
bildiğim kadar bu site piyanistlerin sitesi.
bu çalışmalar bir piyanistin ne işine yarar onu açıklayabilirmisiniz.
entererasan işler.....

yorumcu arkadas burda piyanistler kadar dinleyiciler de var ben oraya yazdım zaten emeği geçen piyanist arkadaşlara teşekkür etmişim .türkçeme gelince ben böyleyim argo küfür olmadığı sürece kimseye bir rahatsızlık vermiyceni sanıyorum.

gunceldir....

GÜNCEL...dir

öncelikle emegi gecen piyanist arkadaslara sonsuz tskle kim yaptıysa harika yapmıs eline yuregine saglık bizlerle paylastıgın icin sonsuz tskler ustadım

Sizler sağolun arkadaşlar

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri