- Web sitesi
- www.trakyamyzik.net
- Enst.
- Korg pa80
Sağol Tarkanaga Ben sadece kendi görüşlerimi belirtmek istedim kimseye garezim yok herkes ekmek davasında
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Bu konu hakkında 2 kelimöe lafım var kimse yanlış yere çekmesin polemik yaratmasın sadece kendi görüşümdür
1 : Kurda Sormuşlar ensen neden Kalın diye -- Kendi işimi kendim görürüm demiş ( Alt yapı kullanmayan müzisyenler için söylenecek laf bence )
2 : Deveye Sormuşlar Neden Boynun Eğri --- Nerem Doğru ki demiş ( Bu da Bana Göre playback çiler laptopçular mp3 çüler için biçilmiş Kaftan Bir laf )
Kurt gibi olalım kendi işimizi kendimiz görelim tamam orjinal çalamaya biliriz ama Kendi işimizi kendimiz< görürüz kimseye minnet etmek zorunda kalmayız
Arkadaşlar kimse bu lafım üzerinden Polemik yaratmnasın bu benim kendi görüşüm site huzurunu bozmadan Yorum yapmak isteyenler buyrusun yapsın şindi diyeceksiniz ki sen neden o zaman md paylaşıyorsun
arkadşlar repertuarınız artması için gönderiyorum dikkat edin ses kalıtelieri düşük alt yapılar benim veridiklerim
Görüşlere saygım var ama Saygı çerçevesinde
Saygılar
cok guzel ata sozlerini yazmissin demissinki kimse uzerine almasin ben bir lettopcuyum severek alt yapiya okumaya calisiyorum tabiki ticarisi yok ama oyle yazmissinki lettopculari deve misali yapmissin yani hic birseyleri dogru degil misali sence dogrumu bu otur bastan bir kez daha dusun bence kimsenin kimseye boyle agir itamlarda bulunmsi dogru degil herkes esturman calamaz birileri iyi birsey yapacakki birileri yararlansin arkadas ustadlardan yardim sormus dosttum sen konuyu baska yone cekmissin kurt misali kendi isini yapacan demissin arkadas kendi isini yapabilseydi neden yardim istesin burda acaba ben yanlismi konusuyorum yada yanlis anladim bunuda sen yorumla