tyros4 demo

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
frden slmlar almanyada kalan efkan abinin t4 ile yapdigi azeri demo gercekden tar ve azeri ritmi canli gibi olmus [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qqENIeU_5I8&feature=related]YouTube - ‪Tyros 4 Demo Oriental Azerbaycan 6-8 Lirik Ay isiginda 6-8 Goshasapalax Terekeme Efkan Durmaz‬‏[/ame]

Cevap: tyros4 demo

paylaşım için saol abi. şöyle oyun havası halay videolarıda bekliyoruz abi.

yakinda yeni demolar yapcam yasin insallah onceki demolarim vardir sitelerde ama yeniler yolda

Gerçekten çok güzel. Ayrıca üstadın eğitim videoları da var. Paylaşım için teşekkürler sevgili dostum. Sağlıcakla kal.

eyvallah hocam gorusemiyoruz nerelerdesin iyisin umarim

vay be a mütiş dinledikçe aklım karışyo.alla alla yav yoksa şu roland g70 bıraksam mı yafu.....boşa kürek çekyom gibi gelyo.mütiş işler bunlar ya gerçekten

Hocam ellerinize sağlık. Zannederim biz T4 de doyamayacağız. Yamaha psr 62 ve psr 70 sonrasında a3 kullandım. a 1000 ile yolculuğa devam ettim. Şimdi de OR 700 V2 Plus ile beraberiz. Her halde bu yol T4 e kadar götürecek beni... Tekrar ellerinize sağlık, Azeri müziklerin ben de ayrı bir yeri var.. Yeni paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz......

Hocam ellerinize sağlık. Zannederim biz T4 de doyamayacağız. Yamaha psr 62 ve psr 70 sonrasında a3 kullandım. a 1000 ile yolculuğa devam ettim. Şimdi de OR 700 V2 Plus ile beraberiz. Her halde bu yol T4 e kadar götürecek beni... Tekrar ellerinize sağlık, Azeri müziklerin ben de ayrı bir yeri var.. Yeni paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz......

frden slmlar ben sene 90 da fransaya geldigimde ilk dugunde adamda psr62 vardi ozaman ben saz calardim orgu bi gordum simdinin belkide t4 bende psr16 ile basladim luxembourg bize cok yakin gittim muzik mazasindaki adam bana psr5700 du galiba onu gosderdi bunu al dedi fiyati cok agir gelmisdi 24000 fransiz frangina geliyodu yani 4000 euro falan cok geldi adam dedi dunyadaki butun buyuk muzisyenler yamaha kullanir alirsan yamaha al demisdi hic unutmam sonra bende yamahayla devam ettim derken roland korg seytan kulagina kursun derlerya 2001 de yamaha 9000pro ile yeniden yamahaya donus yapdim derken 9000 pro psr9000 a 1000 3 orgla devam ettim simdide t2 ile deavm ediyom aslinda set ciksa t4 hemen dicem hatta bendeki yamaha hastaligi mixs bile mg32 yani ama psr a 3 hic gormedim olene kadarda yamaha kalcak bence hhehehe

elınıze saglık demolar cok güzel rıtımler sızın düzenlemenızmı acaba yada bellı bır sette mevcutmu cevap ıcın sımdıden tsk.

Burhan 57 hocam katılıyorum düşüncelerinize. Eminim bizler gibi birçok müzisyen arkadaşlar da çeşitli cihazlar kullanmışlardır. Yamaha da iyi Korg un ürünleri de iyi.
Bazen bakıyorum arkadaşlara cihazı eskiyor, aynı ürünü tekrar yenisi veya daha temiz ikinci elini alıyor. Her insanın değişik kulak yapısı var. Ben Türk müziği ağırlıklı çalıştığım için Yamahanın saundları bana daha iyi geliyor. Aslında cihazın kötüsü olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan onu iyi kullanıp iyi icraa etmektir. Geçenlerde bir kayıt dinledim E40 ile çalmışlar. Ama çok güzel işlemiş. Birdaha da göremedim. Bulursam paylaşacağım.
Bu Teknoloji bizi daha nereye kadar götürür bilemiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin diyelim.
Sağlıcakla kalın....