tyros2 or700 samsun evleri ritim

Cevap: tyros2 or700 samsun evleri ritim

Selam Burhan bu paylastigin ritimi indiremiyorum reklam yagmuruna tutuluyor pc baska altarnatief indirme eklermisin tesekkurler

buyrun alternatif link burdan direk indirebilirsiniz. saygılar

Ekli dosyalar

• SAMSUN.2X4.S850.rar
    7.2 KB · Görünümler: 133

fr den slmlar yasin gercek firtinasin masllah valla ben sade buna yukleme yapabiliyom amet abi bizden gecmis pc isi ancak bu kadar anliyom valla ama sagolsun gencler yardim ediyo insallah yakamoz ritmiyle urasiyom yarin biterse paylascam insallah

rica ederim abi sana bir nebzede olsa yardımım olsun. yetişmeye çalışıyoruz. kolay gelsin

Olur Burhan demek ki sen agirligini baska islemlerle yogunlastiriyorsun eline saglik tesekkürler arkadaslar.

frden slmlar amet abi elimden geldigi kadar biseyler yapiyorum isdiyorumki bende olan herkesde olsun bu amacla devam ediyoruz ama sade ben degil bu isde buyuk haklari olan arkadaslar var salim murhen batuh fuat orhan dogdu ersin ersoy ve daha isimlerin hatirlayamadigim arkadaslar bunlardan allah razi olsun yamahada ritim yok diyenlere cevabi bunlar zaten verdi bende elimden geldigince biseyler katmaya calisiyorum devam ediyorum son yakamoz ritmini verdim umarim almisindir gule gule kullanin

teşekkürler