Tyros2 9/8 Deneme

• Konbuyu başlatan mhc105
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K

mhc105

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Tyros2
Tyrosta denemek için yazdığım bir ritm.Altyapılarını daha yazmadım onu daha sonra yazıcam yorumlarınıızı bekliyorum.
Bitmiş hali de bu.Ritmi burada paylaşıcam bikaç ufak tefek balance yaptıktan sonra.

zSHARE - mhc.mp3

Cevap: Tyros2 9/8 Deneme

güzel olmuş mehmet bey.Or700 ritminin üzerine eklemeler yapmışsın.paylaşımını bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Or700 ritminin üzerine ekleme yapmadım Mürhen bey.Emonun 9/8 ritmini silerek yeniden yazdım sadece atakları yazmadım emonun ataklarını bozmadım.

Or700 ritminin üzerine ekleme yapmadım Mürhen bey.Emonun 9/8 ritmini silerek yeniden yazdım sadece atakları yazmadım emonun ataklarını bozmadım.

doğrudur.kulağıma birden Or700 ritmi varmış gibi geldi tabanda....:rolleyes:

frden slmlar mehmet bmw yi 240 cikarmisin valla senin de direksiyon saglam parmaklari super kullanmisin emegine saglik bende yakinda ahirim sensin ritmi yazdim paylascam insallah isde herkes isdese biseyler oluyor yeterki emek verilsin

frden slmlar mehmet bmw yi 240 cikarmisin valla senin de direksiyon saglam parmaklari super kullanmisin emegine saglik bende yakinda ahirim sensin ritmi yazdim paylascam insallah isde herkes isdese biseyler oluyor yeterki emek verilsin

burhan abi arkadaş bmw nin tozunu almış :D

ellerine sağlık hocam güzel bi çalışma olmuş,klarnetde dehşet olmuş,teşekkürler paylaşıma

üstad klarnet aletın ıcınde tus sesı olarakmı mevcut yoksa ıntro olarakmı mevcut cunku okadar gercekcı kı sankı canlı calınmıs gıbı kafama takıldı yanı...

üstad klarnet aletın ıcınde tus sesı olarakmı mevcut yoksa ıntro olarakmı mevcut cunku okadar gercekcı kı sankı canlı calınmıs gıbı kafama takıldı yanı...

Üstad klarnet sesi loop tur.Tyrosu ben Batuh tan aldım sağolsun Batuh atmış aletin içine.