Tyros 4!!

• Konbuyu başlatan Goky
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 7K
Cevap: Tyros 4!!

allah allah. daha 3e birşey yapılmadı birşeyler olmadı derken 4 geliyor. yeni ne oalcak ki acaba. hadi hayırlı olsun yamaha dünyasına. gerçi hoş bize gelmez de . yineden de bi heyecan var arkadşlar.

Yamaha sesleri tam bana hitap ediyor Tyros serisinden birisine sahip olmak sanırım beni fazlasıyla memnun eder.....

Tyros 100 de çıksa.Yamaha nın izlediği yol yanlıştır.Aleti yap at sokağa gitsin hesabına çıkmışlar.Yazık gerçekten.Yani aleti çıkarmışsın.Kullanıcıyla bunu geliştirmeyi planlasana , ama yok işi sadece yeni bir gelişme bulduğunda bas yeni alet adına de 4,5,6 her neyse sür piyasaya.Sonra de kendine ben dünya deviyim.Kusura bakmasın hiç öyle değiller.Amatörler,sadece şu yamaha ya verdiğim paraya yanıyorum.Tam 5 yıl çalıştım bir org almak için şimdi ona yanıyorum.Ne yardım eden var , ne bilgi sunan , nede orga bir gelişim veren.Yamaha benim için bitmiştir.

Tyros 100 de çıksa.Yamaha nın izlediği yol yanlıştır.Aleti yap at sokağa gitsin hesabına çıkmışlar.Yazık gerçekten.Yani aleti çıkarmışsın.Kullanıcıyla bunu geliştirmeyi planlasana , ama yok işi sadece yeni bir gelişme bulduğunda bas yeni alet adına de 4,5,6 her neyse sür piyasaya.Sonra de kendine ben dünya deviyim.Kusura bakmasın hiç öyle değiller.Amatörler,sadece şu yamaha ya verdiğim paraya yanıyorum.Tam 5 yıl çalıştım bir org almak için şimdi ona yanıyorum.Ne yardım eden var , ne bilgi sunan , nede orga bir gelişim veren.Yamaha benim için bitmiştir.

Kardeşim ;

1. NE YARDIM EDEN VAR NE BİLGİ VEREN VAR demişsin ve gerçekten bu sitedeki birçok kişiye büyük ayıp etmişsin..

Açtığın bir çok konuya cevap verdiğimi ve ben dışında arkadaşlarımızda sana yardımlarını biliyorsun..
Yazık olmuş demek ki senin için harcadığım,harcanılan cevap verme ve yardım etme sürelerimize..

2. YAMAHA,Dünya devidir.. Ürettiği her modeli rahatlıkla satabiliyor! Her ürününde kendini geliştiriyor ve dünya hayranlıkla izliyor.. Türkiye, sadece bir çerez.. Kazandığı parayı zaten kazanıyorlar ! Bunu sürekli anlatmadık mı söylemedik mi?

Yamaha senin için bitmişse bitmiştir ama şunu unutma müzisyen kendini geliştirir ;) Kendisi ne kadar iyise ellerinin dokunduğu her alet iyidir..

Ayrıca ben çok üzüldüm, senin için ve senin gibi düşünüp zamanımızı alan arkadaşlarımız için ; büyük bir ayıp ettin..

Saygılarımla,

Sevgili kardeşim Yamaha orgları biraz ilgiyle hem aletin kendisini hem kullanıcısını geliştirmek için ideal bir ortam sağlar yalnız unutulmamalıdırki org endüstirisi (sizin beklentiniz) açısından profesyonel bir bakış açısı sunmaktadır..Piyasadaki orgların hemen hepsini ayrıntılı olarak kurcalamış birisi olarak şu an için or 700 sahibiyim ve ses editlemek ritm yazmak açısından kullanımı daha kolay bir org görmedim..Ve kullanma kılavuzuna doğru dürüst bakmama gerek kalmadan bu siteden çok yardım aldım ve sorunları çözdüm..Lütfen,biraz ilgi gösterelim orglarımıza..Saygılar..

bu adamın yaptığı sanatı dinlemek isterim...

Neler yapıyor da neler umuyor merak ediyorum.

vallah fiyatları da aldı başını gidiyor satmak istediğindede elinde patlıyor sürümü olmayan ve piyasayı etkilemeyecek bir aletin çıkması akıl işi değil en azından türk piyasası için. yamaha bencede güzel alet ama neden geliştirilmiyor bence çok yetersiz yamaha bu konuda bir ritim yapmak istiyorsun sadece tek bir kitle ritim yapmak zorunda kalıyorsun neden daha fazla kit bulunmuyor or 700 tr de bile tek bir ilave kit var o kadar arkası gelirse bütün yamahacılar memnun olacaktır. saygılar ..

abim drumkit çeşitinden bahsetmiş.

Eğer or700 baz alınıyorsa dediği doğru ama alet yetersiz değil.
Çünkü o iki kitle yüzlerce ritimler yazıldı.

Bir de Bir alete, sadece üzerinde kit sayısı az die gelişmemiş denmez.

Yamahadaki gelişmiş teknolojiyi gözünüzle görseniz, ağzınz açık kalır, totonuz tavana vurur :D

Kardeşim ;

1. NE YARDIM EDEN VAR NE BİLGİ VEREN VAR demişsin ve gerçekten bu sitedeki birçok kişiye büyük ayıp etmişsin..

Açtığın bir çok konuya cevap verdiğimi ve ben dışında arkadaşlarımızda sana yardımlarını biliyorsun..
Yazık olmuş demek ki senin için harcadığım,harcanılan cevap verme ve yardım etme sürelerimize..

2. YAMAHA,Dünya devidir.. Ürettiği her modeli rahatlıkla satabiliyor! Her ürününde kendini geliştiriyor ve dünya hayranlıkla izliyor.. Türkiye, sadece bir çerez.. Kazandığı parayı zaten kazanıyorlar ! Bunu sürekli anlatmadık mı söylemedik mi?

Yamaha senin için bitmişse bitmiştir ama şunu unutma müzisyen kendini geliştirir ;) Kendisi ne kadar iyise ellerinin dokunduğu her alet iyidir..

Ayrıca ben çok üzüldüm, senin için ve senin gibi düşünüp zamanımızı alan arkadaşlarımız için ; büyük bir ayıp ettin..

Saygılarımla,

müzisyen adam zaten kimseden ritim beklemez..müzisyenim diyorsa kendi ritmini de kendi yazacak sesini de...yamaha'nın bu konuda çok iyi olduğunu bilmeyen yoktur..
müzik bir derya olduğu için dünyadaki 6 milyar insandan zevki tamamen aynı olan 2 insan eminim yoktur...Mozart evmeyen bi dünya insan var :)

Yamaha klavyem olmamasına ve Salim abinin yaptıklarını hemde karşılık beklemeden yaptıklarını çok iyi biliyorum..

tavsiyem: git bir kamyom paraya Korg al sonra yarım kamyon parayla ram taktır sonra da çeyrek kamyon parayla Set al :) :)