tyros 4 voice editörü kullanmak

Cevap: tyros 4 voice editörü kullanmak

xpde çalışıyor fakat bazı kıllıkları var :) driverları kurduktan sonra tve nin içinde bi takım ayarlar yapmak gerekiyor ondan sonra programı kapatıp açtığında açılıyor.

valla ne yapsam olmuyor arkadaşlar tve ayarları ne oluyor yamaha program cd sinde böyle bir terim yok kaçkere programı kaldırıp bilgisayardan tekrar kurdum yapmadığım kalmadı ama birtürlü çalıştıramadım voice editör programını..program kuruluyor açılıyor ama işlem yapmıyor yani online olmuyor salim kardeşim senin videonuda 3 kere izledim fakat kurulum ve programı çalıştırma hakkında bir bilgiye rstlamadım..yardımcı olursanız sevinirim..aslında bu program orgun üzerinde olması gerekiyor çok saçma birşey yani yanında bilgisayarın yoksa sample yapamıyorsun tyrosla yani hepsi orgun üzerinde toplansaydı daha iyi olmazmıydı psr 9000 gibi..

abi tyrosu USB host ile bilgisayarına bağladığından ve Tyrosun midi driverlarını kurduğundan emin misin?

ya da bana telefon ver ariyim

salim şuan org önümde bilgisayarda hepsi arayabilirmisin yada çarı at ben arayayım hemen 0538 521 15 88

abi tyrosu USB host ile bilgisayarına bağladığından ve Tyrosun midi driverlarını kurduğundan emin misin?

aynen hepsini yapıyorum program açılıyor ama hiç orgu görmüyor emty yazıyor cd olan driver üzerinde çarpı işareti var valla günlerdir uğraşıyorum salim