tyros 4 voice editörü kullanmak

samsonthe

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha tyros 4 yamaha s 90
arkadaşlar o kadar uğraştım bilgisyarada bağladım herşeyi yaptım yazılımıda yükledim fakat voice editörü bilgisayarda alette açamadım salim kardeşim sen anlarsın acaba nerde hata yapıyorum kullanım klavuzunada baktım aynen uyguluyorum usb to host takıyorum tyrosda diğerini bilgisayara takıyorum ama program çalışmıyor orgdada görmüyor yardımcı olursanız sevinirim

Cevap: tyros 4 voice editörü kullanmak

Kullandığınız işletim sistemi nedir.

vindovs xp kardeşim kullanıyorum çalıştırması lazım yazılımı yüklüyorum fakat ne orgu nede voice editörü çalıştıramıyorum..voice editör programı açılıyor ama online olmuyor hiçbir işlem yapmıyor..işletim sistemi farkedermi pc

xpde çalışıyor fakat bazı kıllıkları var :) driverları kurduktan sonra tve nin içinde bi takım ayarlar yapmak gerekiyor ondan sonra programı kapatıp açtığında açılıyor.

benim hazırladığım bi video vardı. Tyros3'e sample ses yüklemek diye...

orda ayarlarından bahsettim abi

sağol salim sağolun arkadaşlar bir bakalım

Salim in videosunu muhakkak izleyin.Ben izledim sayesinde çok şey öğrendim daha bi rahatım artık.Tekrar teşekkürler Salim...

benim hazırladığım bi video vardı. Tyros3'e sample ses yüklemek diye...

orda ayarlarından bahsettim abi

salimim çok sağol fakat tüm forumu araştırdım vidoyu bulamadım bir yardımcı olsan..fena sesler buldum alete sample yapıcam burda paylaşıcam fakat şu kıl programı hala çalıştıramadım

teşekkür ederim salimim çok sağol sitene üye oldum selamlar