Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
dogru yazmisin ali ama sunuda unutmayalim tyros kullanicilarinda cok nevale var dedikya karun hazinesi gibi sakliyoruz malesef ama suda var adam paylasim yapiyor alan arkadaslar bir tsk bile etmeden geciyor nihayetinde bu insan da emek verip ya yaziyor yada birilerinden belki parayla alip guzellik olsun diye paylasiyor vede bizde bi tsk bile etmeden gecince biraz kirilma oluyor buda isin diger boyutu ama insallah hersey yoluna gircek frden slmlar kibBazı arkadaşlarda var cimrilik bi te tyros kullanıcısı arkadaşım var çevremde setini istedim cevap banane nan otur kendın yaz ritimlerini şu cevapta geldî seti verıcem ama form sitesinde paylaşma bu yüzden birine dil döküceğime olanıyla idare ederim.sizede tavsiyemdir oda 2.4lük ötekîde boşverîn neymiş odaha güzel ritimmiş zaten sağlam çalıyosan sağlam piyanistsen gerisi boş
Tyros kullanan kişilerde her zaman şunu görüyorum (sample okuyan bir model olduğu için)
Ritm veya ses istiyorlar.. Tamam dedik oturduk yaptık bir set sonra satıyoruz dedik
O ritm ve ses isteyenlerin hiç birinden ses çıkmadı
Salim ile beraber yaptığımız seti alanları biliyoruz ve tanıyoruz.. Haa bunun dışındaki tüm setlerdeki bazı ritmler ve bazı sesler bizim setimize aittir, ama sadece susup izliyoruz
Arkadaşlar sattığımız bir set var![]()
Ufak bir reklam geçeyim
![]()
İlker kardeş öncelikle ilgin için teşekkürler. Salim kardeşe gereken ilace versin ayrıca belirttiğiniz gibi salim ve batuhanın hazırladığı sete seve seve 150 tl veririm. Alın terine saygı duymak verimliliği artırır.
Selamlar Batuh kardeş. İşin ilginç tarafı ilker kardeşin vesilesiyle hazırladığınız sete talip oldum ama ya ben anlatamadım yada dr. salim kardeş anlamadığından dolayı askıda kaldı. İlker kardeşim salime özelden mesaj atarsan yardımcı olur demişti ben de öyle yaptım meramı anlatmak yerine ilker kardeşle yazışma linkimiz olan şu => http://www.trakyamuzik.net/tyros-download/22576-saka-gibi-sifa-niyetine-bir-tane-set-yok-8.html linki okuması için paste ettim. Fakat dr. salim kardeşin yanıtı benni şok etti, setin satılmadığını düşündürdü bana. Ben de teşekkür ettim kendisine. Fakat batuh bey kardeşim sizde yukarıdaki mesajınızda setin satıldığından bahsedince şaşırdım doğrusu.
Sanırım salim kardeşle aramızda bir iletişimsizlik oldu gibime geliyor. Her neyse yukarıdaki linkin özeti burada bakın ne demişim
Bu yüzden ben de 1 TL ye t4 için emo seti bile almayacağıma öfkemden dolayı söz verdim. Fakat eğer iletişimsizlikten kaynaklandıysa durum başka. Velhasıl sete talibim. Bir de batuh kardeş or700 için yaptığınız "BATUH-Usser effect" vardı. Orada ben o effecti v2 plusta beğenerek kullanıyordum çünkü elektro sazlarda effect kendini hissettiriyordu. Aynını t4 için yaparsanız sevinirim.