tyros 4 güzel bi demo :)))

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 7K
Cevap: tyros 4 güzel bi demo :)))

kimse tyrosla düğün yapılmaz demiyor. bizim işimize yarayan batı müziği değil, ne kadar kaliteli batı müziği yaptığı değil, düğün programı diyor herkes. bende böyle düşünüyorum zaten.

piyasadaki insanların pa80 in üzerindeki batı seslerinden haberleri dahi yok. zaten olsaydı bu kadar tutmazdı pa80. yani onun için, en büyük örnek pa80 de olduğu gibi, insanlar batı değil türk müziğine önem veriyor aranjör aletlerde.

kimse tyrosla düğün yapılmaz demiyor. bizim işimize yarayan batı müziği değil, ne kadar kaliteli batı müziği yaptığı değil, düğün programı diyor herkes. bende böyle düşünüyorum zaten.

piyasadaki insanların pa80 in üzerindeki batı seslerinden haberleri dahi yok. zaten olsaydı bu kadar tutmazdı pa80. yani onun için, en büyük örnek pa80 de olduğu gibi, insanlar batı değil türk müziğine önem veriyor aranjör aletlerde.

Katılıyorum,
Neyse tartışma yine yamaha korg kavgasına dönecek:)
Kapatalım konuyu.

bir aletin yapabilirliği fabrikasyon olarak verdiğine bağlıdır.

kim nasıl diyebilir ki batılarla bizim işim görülmez die....

Fabrikasyon olarak sunulan nekadar sağlamsa, senin sonradan yükleyeceğin o sample çalışmaları ve ritimlerin o kadar sağlam olur. Uyum içinde olur, temiz olur ;)

Yoksa tekrardan bir kick, bi piyano bir gitar, bir bass sample edeceksen ne anlamı kalır dimi?

pa80 ve pa800 den nefret etmemin de sebebi bu zaten. herşeyi sen sample etmek zorundasın yoksa aletten alabileceğin hiçbirşey yok.

Evet işte aynı şeyleri konuşuyoruz. Bu tarz batı demoları izleyerek, türk işini nekadar kıvırabilecğeini kestirebiliriz. Bu da aletin kalitesini ya da çıkartacağı soundu bir şekilde belli eder.

Kısacası bir yazılımcı bu batı demoyu izler feyz alır, ilham alır kafasında bişler canlanır alette ışık görür,

ama son kullanıcı bu demoyu izler benim gavur müziği ile işim olmaz der kestirip atar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence herkez haklı burda benim fikrim se pa serisi kavyelein geçmişi var ve üzerin çok çalışılmış aletler tyros serisi onu kadar eski değil blki böyle çalışmalar ileride olabilir bidi piç bend olayı falan var vs. yok sa KORG cularında 10 seneye yakındır kullandıkları birbirinin anısı olan 2/4 tarzı ritimlerden bıktığını ben çok duyuyorum geçmişde rolandın yaşadıklarını 2000 liyıllarsda korg yaşıyo ama yamaha yaşamıycak diye bişey yok ...saygılarımla

korg pa 800 = düğün orgu bu mudur?? :D yaw saçmalamayın allah için öbür ritimler borumu?? tyrosla nye düğüne gidemeyesin zengin kitleri war sample edi zurna at kendin keyfine göre 2-4 ritim hazırla tamamdır işte... ben pa 800 le kıyaslamıyorum kıyaslayanlara sesleniyorum :)

düğünlerde bu paraçalarımı çalaksın kardeşim????
ne alakası var şimdi pa800 bunun?

sen düğüne nerden girdin anlamadım :) org demek zurna ve 2-4 demek mi?

Demoyu yayınlayan arkadaş pa800 diyenler atısın kendini aşağıya demiş, piyasada 10 pa800 varsa 9 tanesi düğünlerde kullanılıyor, ordan girdim düğüne anladın???

zaten pa800 batı ses ve ritimleri olarak doyurucu veya hoş bir sound'a sahip değil ki? batı müziği denince türkiye'de akla gelen ilk org roland'dır, sonra yamahadır, sonra ketrondur..