Tyros-2 Aranıyor.

Cevap: Tyros-2 Aranıyor.

dostum eğer 5500 e tyros 3 bulduysan kaçırma derim.bendede var çok çok iyi alet.tyros 2 den çok daha kaliteli

dostum eğer 5500 e tyros 3 bulduysan kaçırma derim.bendede var çok çok iyi alet.tyros 2 den çok daha kaliteli

hocam ne demek bu 5500 e tyros3 bulduysan kaçırma..yani aletin fiyatı sanki 20 bin tl 5500 tl ye al hiç kaçırma.tyros2 yi niye çöpmüş gibisine karalıyorsunki kullanıpta gayet iyi işleyen arkadaşlar var.hayır bende yok tyros ama çok iyi kulağım var ve de çevremde hakkını verebilen adamlarda var hem tyros2 nin hem 3ün yani neye dayanarak aynı markanın aynı serisinin versiyonları arasındaki bu alakasız kıyası nası yapabiliyorsun.

anlatırmısın T2 ve T3 arasındaki farkları?merakla bekliyorum eminim elinde olupta hakkını gayet güzel veren dostlarımda merak edeceklerdir senin bu alakasız yorumundan sonra.birde tyros2 si olupta satmaya kalkan insanlarada saygısızlık ediyorsun yarım yamalak yalan yanlış bilginle burda cihazı karalayarak.......

hocam tyros 2 yle 3 ü anlatsam ne kadar anlarsınız onu bilemem.1 orgu açarken tyros 2 de hard diski doldurana kadar hiçbişey yapamıyorsunuz ama tyros 3 de sample hariç heyşeyi kullanabiliyorsunuz.2 sesler tyros 2 ye göre çok daha dinamik.3 seslerin gerçekcilik payı daha yüksek.4 vocaderi daha geniş.5 slayder özelliği.6 art özelliği bence en güzel özellik.7 seslerin 200 kadar fazlalığı.şimdilk aklıma 7 tane geldi.tyros 2 ye 4500 verene kadar.tyros 3e 5500 verilir.bende satıcı değilim ama gerçek bu.ha birde ben tyros 2 de kullandım tyros 3 de

selam aytu bey.menülerin hızını ve aletin şeklini yazmayı da unutmuşsunuz.

sizin vereceğiniz fiyat nedir sıkıntılı tyros lar 3000 2500tl arasıdır 512mb olanlar 3300 3600 arasıdır 1024mb olanlar 4000den başlar benim klavyede set sıkıntın olmaz 1024mb ram ve macit set yüklüdür fiyat olarak indirim yapabilirim 4300tl

Selam Macit hocam. Set ve teknik özelliklerden gerçekten çokta anlamam. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Daha önce batı özellikleri ile yamaha s900 kullandım. Yamaha tyros 2 yada 3 ü batı özellikleri nedeniyle almak istiyorum. Set ve harddisk şu an benim için gerçekten çokta önemli değil. İyi kötü beğenebileceğim ve işimi görecek türk ritimlerini kendimde hazırlayabilirim. Sonuçta piyasada iş yapmıyorum. Bizimki hobi. 5500 liraya denizet in acil olması nedeniyle tyros3 ü satılık ve çok temiz bir alet. Maalesef 1000 lira gibi bir eksiğim var ve bütçemi çok zorlayabilir. Ama 5500 e tyros3 varkende 4000-4500 e 2 sini almak mantığıma yatmıyor. Malum ev kullanıcısıyım. Evliyim ve masraflar çok. Ya biraz daha bekleyip tyros3 e yöneleceğim. Yada sabırsız olup 3000-3500 lira arası bulabilirsem temiz bir tyros2 edineceğim. Saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam tyros 2 yle 3 ü anlatsam ne kadar anlarsınız onu bilemem.1 orgu açarken tyros 2 de hard diski doldurana kadar hiçbişey yapamıyorsunuz ama tyros 3 de sample hariç heyşeyi kullanabiliyorsunuz.2 sesler tyros 2 ye göre çok daha dinamik.3 seslerin gerçekcilik payı daha yüksek.4 vocaderi daha geniş.5 slayder özelliği.6 art özelliği bence en güzel özellik.7 seslerin 200 kadar fazlalığı.şimdilk aklıma 7 tane geldi.tyros 2 ye 4500 verene kadar.tyros 3e 5500 verilir.bende satıcı değilim ama gerçek bu.ha birde ben tyros 2 de kullandım tyros 3 de

şimdi karşındakine gerizekalı muamelesi yapacak kadar ukalalık yapmak gerekirse herkesle bu hususta yarışırım fakat mevzu bu değil.ve de sorarsın sana anlatırlar tyrosunda motif serisininde kitaplarını indirip cihazı hiç görmeden insanların sorunlarınıda uzaktan çözebildiğimide eklemek isterim ki ne tyrosa ne motife dokunmuşluğum yok bugüne kadar.....ayrıcada benim kullanmakta olduğum cihazlar önüne gelse kafana huni geçirtir bunuda iddia ederim.ne yamaha ne tyros benim zerre-i miktar umrumda değil.ha sen ne kullanmış olursa ol öncelikle insanların açtığı konuları sanki uzaya mekik gönderiyormuş edalarında kirletme hakkı vermez kimseye.birde insanlar mutluysa kullandıkları cihazdan bu başkasını germemeli ukalalık yapma yetkisini kendinde buldurmamalı...

cihazlar arasındaki artı ve eksileri ezberden yazdığın gayet aşikardır.o saydıklarınında ötesini ben daha dokunmadan görmeden kurcalamadan zaten idrak etmişim...geniş vocoder (ha siz ööle diyorsunuz) dinlemek kullanmak istiyorsan Roland V synth GT var bende ondakine "Vocal Designer" deniliyor...istanbuldaysan uğra mikrofona konuşmaya başladığında arkandan yüzlerce kişinin senle beraber konuşmaya başladığına şahit ol.bilmem senin tyrosun "vocoder" i bunu yapabilirmi.art özelliği dediğin şeyin bahse girerim açılımını ve çalışma mantığınıda bilmiyorsun çünkü direk art yazmışsın...tyrostaki sadece üreticinin belirlemiş olduğu seslerde geçerlidir tam kelimede "articulation" oluyor. haaa V synth gt de ne deniyor "AP Synthesiz" yani Articulative phrase synthesiz oluyor tam açılımı.olay direk akustik enstrumanların karakteristik özelliklerini modelleme şeklinde çalışıyor.tyrostaki gibi "multisample" kullanarak değil.direk analog sinyallerle modelleniyor v synth gt de.bunuda neye dayanarak yapıyor.laboratuar ortamında yapılan akustik enstruman davranışlarının analizlerinin sonucunda enstruman bünyesindeki sinyaller üretiliyor cihazda ve de bu sinyaller modüle edilerek çıkışta enstrumanın birebir sesini alarak gerçeğini çalıyormuş hissiyatını veriyor cihaz.

dostum alet işler el övünür.tyros2 kullanan Macit kardeşim hünerini göstermektedir.ööle ezbere konuşacağına sende yap birşeyler insanlara ukalalık yapmak yerine yada cihazlarını kötülemek yerine sende yap birşeyler insanlarda eleştrilerini yapsınlar efendi efendi...

doyamam yazmalara sabahlara akşamlara kadar anlatırım ispatlarım...

Tamam arkadaşlar. Lütfen rica ediyorum konu sapmasın. Konu Tyros-2 aranıyor. Tyros2 kötü cihaz denmiyor. Tyros-3 bir üst sınıf. Benzer bir çok özellikler vardır. Mutlak arada yeniliklerde vardır. Tartışmaya gerek yok.

kusura bakma hocam arkadaş NASA' da falan çalışıyor sanırsam.benim ençok kızdığım şeyi yapmakta tutamıyorum kendimi...

ben size t2 ve t3 hakkında bişey söyleyeyim benim gücüm t2 ye yettiği için aldım ve bişeyler yapma cabasındayım tyros3 kötü alet değildir tabiki ihtiyac duymuyorum ben gazinoda çalışıyorum ve işe geldiğim zaman elemanlar orgun açma düğmesine basıyor o sebeple açma yükleme sıkıntım yok keyfim gelince başlıyorum ve klavyeyi ilk ritim için almıştım ses aleti alana kadar idare edecek sesler yaptım tek alet kullanacaksanız t2 t3 t4 işinizi görür ama benim sistemim değişik ritimlerin soundu farklı seslerin soundu farklı gelsin istiyorum neyse olay tartışmaya yol açmasın bu arada tyros4 kullanıpta or700 a1000 ritimleri kullananlar için son sözümü eklemek istiyorum ben 6 aylık tyrosçuyum sağolsun mürhen hocamdan tüm soru işaretlerimi o cevapladı ve tyrosta görüdüğümü aktarayım şuana kadar tyros kullanıpta güzel bişey yapan olmadı sadece soner üstadımız kim bilmiyorum ciddi anlamda uğraşan oydu ve 1 aylık işçiliği varmış bu klavye ile uğraşılırsa ortaya çok güzel şeyler çıkar kimse bişeyi yanlış anlamasın