türküler devam 2

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
ben türk halk müzğü yaparım,ama dinleyecisi fazla olmaz.malum hüseyni gibi segah makamı gibi parçalar çaldığım için..ben okuyucu değilim sesi iadre edin.gerçi hafta sonu bir aksilik olmazsa bu siteden çok kaliteli müzisyen arkadaşlarım ziyaretime gelcekler..onlarla daha güzel okur..yayınlarız
Zippyshare.com - gecmiyor.MP3

Cevap: türküler devam 2

Eline sağlık dostum. ses rengin de çok hoş.Aynı parçayı birde halk müziği sesleri ile ve ritmi ile dene bakalım nasıl olacak

Eline sağlık dostum. ses rengin de çok hoş.Aynı parçayı birde halk müziği sesleri ile ve ritmi ile dene bakalım nasıl olacak

öncelikle teşekkür ederim hocam,aslında bu parçayı yerel halk ve seslerle yaptım,ama kaydetmedim..çünkü mey ile yaptığım zaman arada mey solo geçiyorum ve çok duygulanıyorum.bu seferde parçayı bitiremiyorum..kısaca bilerek böyle ve basit yaptım..ama yaparım bir ara dediğiniz şekilde..

Herzamanki gibi kalite kokuyo

paylaşım için teşekkürler yaşarım ..sesine gönlüne sağlık..sen sesini ciddi anlamda kullanmaya bak bence..gittikçe farkediyorumki kulağa yatan ve tınısı hemen silinmeyen bir ses rengin var. bence bu konunun üstünde durmalısın.

paylaşım için teşekkürler yaşarım ..sesine gönlüne sağlık..sen sesini ciddi anlamda kullanmaya bak bence..gittikçe farkediyorumki kulağa yatan ve tınısı hemen silinmeyen bir ses rengin var. bence bu konunun üstünde durmalısın.

yok be abi,ben okumayı sevmiyorum bilirsin..benim işim klavyecilik..işte eğlencesine okuyorum bazen:)