oldum olası polislerden nefret ediyorum. hepsi rütbesini kullanarak kendilerini peygamber torunu zannediyo. 2 elim kanda da olsa polisi aramam. zaten bi bok yaptıkları da yok. gürçeşme, kadifekale, buca karakolu hiç bişey değil... geçen gün polisin bana yaptığı muameleyi anlatayım.
gece saat 2 de mekandan cihazlarımı topladım eve gidiyorum gürçeşme yolundan. tam eve yaklaşırken polis kesti önümü. bana dediği direk " hayırdır nerden yürüttün bunları". sana ne lan dedim kendi malımı kendi arabamda taşıyamam mı dedim got gibi kaldı. arabaya tip tip bakıyo. arabadaki sopayı çıkarıp o polisi öldürmemek için zor tuttum kendimi. kimlik kontrolünden sonra eve gittim. yarım saatimi çaldı benim orda.
şirinyerde önder denen polis. önüne gelene cezayı basıyo. tabi devlet para alacak bizden haksız yere. önder beyin de rütbesi yükselecek. onlar paşa gibi yaşasın biz eşşekler gibi ceza ödeyelim. devlet bok yesin ceremesini biz çekelim. ohh ne güzel memleket !
yine geçenlerde telefon tamir etmek için gelen polisin tavrı çileden çıkarttı beni. iphone4s veriyo elime bunu yapcaksın diyo. yapmasam ne olur dedim. yapcaksın ben polisim dedi. siktir len ordan polissen beni mi satın alacaksın dedim siktir olup gitti.
devletin komutanı ordu evlerinde gazinolarda eğlensin. içsin keyif yapsın. hesabı orduya yazdırsın. bizim askerimiz de köpek gibi sürünsün. kusura bakmayın ama önce devlet kendini polisine, komutanına çeki düzen versin. sonra milleti adam etmek için çabalasınlar.