Türk Polisinin Geldiği Son Nokta burası TÜRKİYE!!!

• Konbuyu başlatan seco_35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 36
  • Görünümler : 9K

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Polisinin Geldiği Son Nokta burası TÜRKİYE!!!

ben polislere karşı deilim o üniforma altında polisim diye gezen piskopatlara karşıyım allaha şükür hayatımda karakola girmedim

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben polislere karşı deilim o üniforma altında polisim diye gezen piskopatlara karşıyım allaha şükür hayatımda karakola girmedim

İyi de o zaman bir kaç psikopat için neden koskoca teşkilatı kötülüyorsun. Onları gördüğümde ben de iğreniyorum. Ancak daha önce de dediğim gibi 2-3 tane çürük için koca kasayı çöpe atamayız öyle değil mi?

o kadifekale o tepecik o bucanın gürçeşmenin psikopatlarıyla karşılaşırsın imsenin karakola düşmesine gerek yok polise başvurması için neyse takip etiyeceğim bu konuyu sana son sözüm büyük lokma ye büyük konuşma bi gün polise işin düşersede bu sözümü unutma

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hocam mesele taaaaa yukarlarda yani bizleri bu kurumları yönetenlerde buralara gelen kişileri biz seçiyoruz ama bu bence bir kandırmaca gibi geliyor bana çoooooook zaman isteeeer çoooook neyse boşverin iyi akşamlar.

oldum olası polislerden nefret ediyorum. hepsi rütbesini kullanarak kendilerini peygamber torunu zannediyo. 2 elim kanda da olsa polisi aramam. zaten bi bok yaptıkları da yok. gürçeşme, kadifekale, buca karakolu hiç bişey değil... geçen gün polisin bana yaptığı muameleyi anlatayım.

gece saat 2 de mekandan cihazlarımı topladım eve gidiyorum gürçeşme yolundan. tam eve yaklaşırken polis kesti önümü. bana dediği direk " hayırdır nerden yürüttün bunları". sana ne lan dedim kendi malımı kendi arabamda taşıyamam mı dedim got gibi kaldı. arabaya tip tip bakıyo. arabadaki sopayı çıkarıp o polisi öldürmemek için zor tuttum kendimi. kimlik kontrolünden sonra eve gittim. yarım saatimi çaldı benim orda.

şirinyerde önder denen polis. önüne gelene cezayı basıyo. tabi devlet para alacak bizden haksız yere. önder beyin de rütbesi yükselecek. onlar paşa gibi yaşasın biz eşşekler gibi ceza ödeyelim. devlet bok yesin ceremesini biz çekelim. ohh ne güzel memleket !

yine geçenlerde telefon tamir etmek için gelen polisin tavrı çileden çıkarttı beni. iphone4s veriyo elime bunu yapcaksın diyo. yapmasam ne olur dedim. yapcaksın ben polisim dedi. siktir len ordan polissen beni mi satın alacaksın dedim siktir olup gitti.

devletin komutanı ordu evlerinde gazinolarda eğlensin. içsin keyif yapsın. hesabı orduya yazdırsın. bizim askerimiz de köpek gibi sürünsün. kusura bakmayın ama önce devlet kendini polisine, komutanına çeki düzen versin. sonra milleti adam etmek için çabalasınlar.

oldum olası polislerden nefret ediyorum. hepsi rütbesini kullanarak kendilerini peygamber torunu zannediyo. 2 elim kanda da olsa polisi aramam. zaten bi bok yaptıkları da yok. gürçeşme, kadifekale, buca karakolu hiç bişey değil... geçen gün polisin bana yaptığı muameleyi anlatayım.

gece saat 2 de mekandan cihazlarımı topladım eve gidiyorum gürçeşme yolundan. tam eve yaklaşırken polis kesti önümü. bana dediği direk " hayırdır nerden yürüttün bunları". sana ne lan dedim kendi malımı kendi arabamda taşıyamam mı dedim got gibi kaldı. arabaya tip tip bakıyo. arabadaki sopayı çıkarıp o polisi öldürmemek için zor tuttum kendimi. kimlik kontrolünden sonra eve gittim. yarım saatimi çaldı benim orda.

şirinyerde önder denen polis. önüne gelene cezayı basıyo. tabi devlet para alacak bizden haksız yere. önder beyin de rütbesi yükselecek. onlar paşa gibi yaşasın biz eşşekler gibi ceza ödeyelim. devlet bok yesin ceremesini biz çekelim. ohh ne güzel memleket !

yine geçenlerde telefon tamir etmek için gelen polisin tavrı çileden çıkarttı beni. iphone4s veriyo elime bunu yapcaksın diyo. yapmasam ne olur dedim. yapcaksın ben polisim dedi. siktir len ordan polissen beni mi satın alacaksın dedim siktir olup gitti.

devletin komutanı ordu evlerinde gazinolarda eğlensin. içsin keyif yapsın. hesabı orduya yazdırsın. bizim askerimiz de köpek gibi sürünsün. kusura bakmayın ama önce devlet kendini polisine, komutanına çeki düzen versin. sonra milleti adam etmek için çabalasınlar.
frden slmlar arkadaslar aslinda polisde askerde bizim gibi bu vatanin cocuklari tabiki hakli yanlariniz cok goruslerde tabiki her yerde iyide kotude var ama birde su boyutdan bakarsak olaya tr de su var malesef birak polisi askeri gece bekcisine bile efendim diye saygi durusunda bulunan zihniyet vardi bir zamanlar simdi bekci bitti belediye caycisina duruyorlar da yani bu insanlar bizim paramizla bize hizmet eden etmesi gereken insanlar ama dedikya millet olarak efendim lafini adamlara suna suna adamlar basladi devlet halk kim ben hem halk hem devletim demeye bence biz onlari sisirmekden vazgecebilirsek onlarda koy fedaisi olmadiklarini anlar vede sade islerini yapar yaparkende efendim diye baslarlar ama o seviyeye gelmemiz kac bin yil alir orasida tartisilir ama onlarda insan tabiki gorevini hakkiyla yapanlarida bu potaya almak yanlis olur bence

Kusura galma ama gayserili sen biraz sallamışın gibime geldi veya biz fransız kaldık sen polise sana ne lan diyeceksin o polis sana bir tepki vermeyecek ve sopayi alıp öldüresin gelmiş valla merkezde copu kıçına sokmadıklarına dua et cok güldürdün bizi ordu evlerinde ki subaylar ömürlerini bu orduya harcıyor sen birde yurt dışındaki subayların ayrıcaliklarına bak bizim subayımızın ne kadar gariban kaldığını anlarsın senin milletvekili sülalece devlet imkanlarını sömürüyor aldıkları maaş bir generalin 5 misli meclisde koca kıçlarını yayıp oturur halka bir bok yapmazlar altlarında ozel sofor ve mercedes audio marka lux arabalar vardır yakıt devlettendir ordu tayyibin dedigi gibi yan gelip yatma yeri degil dır ama meclis öyledir asker zor koşullara göre hizmet eder savaş zamanı başındaki komutanı ile yılan ot fare bile yemesi gerekir askerlik nedir biraz öğren güneydoğuda görev yapan komutanları youtube da izle özellikle osman pamukoğlunu ne şartlarda görev yapmıslar öğren polis herzaman basiboşdur türkiyede çünkü her iktidara gelen hükümet kendine göre dizayn eder polisi simdi polis fethullacı ların elindedir fethullaha bağlıdır vede rüşvet yok yaygındır polisde özellikle trafikde sallarken biraz destek al

Arkadaşlar devletin polisi,askeri hatta devletin kendisi hakkında konuşurken biraz seviyeli olalım bence..!Unutmayın onlar olmasa hepimizin ırzı,namusu malı mülkü tehlikede olur.Anlaşılan bazılarımızın canı yanmış ama bunları tüm devlete maletmenin bi anlamı yok bence.
Videoları izleyin adamlar elini kolunu sallaya sallaya polis dövüyor bu mübah mı sizce?!?
Avrupada,Amerikada değil polise vurmak elini kaldırsan götünden kulağına kadar mermi yer makarna süzgecine dönersin.Leşinide köpek gibi yolda bırakırlar!!

Kusura galma ama gayserili sen biraz sallamışın gibime geldi veya biz fransız kaldık sen polise sana ne lan diyeceksin o polis sana bir tepki vermeyecek ve sopayi alıp öldüresin gelmiş valla merkezde copu kıçına sokmadıklarına dua et cok güldürdün bizi ordu evlerinde ki subaylar ömürlerini bu orduya harcıyor sen birde yurt dışındaki subayların ayrıcaliklarına bak bizim subayımızın ne kadar gariban kaldığını anlarsın senin milletvekili sülalece devlet imkanlarını sömürüyor aldıkları maaş bir generalin 5 misli meclisde koca kıçlarını yayıp oturur halka bir bok yapmazlar altlarında ozel sofor ve mercedes audio marka lux arabalar vardır yakıt devlettendir ordu tayyibin dedigi gibi yan gelip yatma yeri degil dır ama meclis öyledir asker zor koşullara göre hizmet eder savaş zamanı başındaki komutanı ile yılan ot fare bile yemesi gerekir askerlik nedir biraz öğren güneydoğuda görev yapan komutanları youtube da izle özellikle osman pamukoğlunu ne şartlarda görev yapmıslar öğren polis herzaman basiboşdur türkiyede çünkü her iktidara gelen hükümet kendine göre dizayn eder polisi simdi polis fethullacı ların elindedir fethullaha bağlıdır vede rüşvet yok yaygındır polisde özellikle trafikde sallarken biraz destek al
usdat major bence sen kusura bakma ben gayseriliyim okuma yazmam yokda senin hic yok bence bi baksana o yorumu kim yazmis ben degil yazan baska arkadas ben onun yazdiklarini alinti yapdim bence dikkatli oku fr den slmlar

ben yazdım yazıyı. ayrıca kayserili değilim mardinliyim. benim götüme job sokacak adamın sülalesine o jobu sokarım. belliki polisler sana çok sokmuş. öyle konuştuğuna göre baya bi yemişsin. ben zaten doğuluyum bana doğunun şartlarını öğretme. senin bu artistliğini yaşına bağlıyorum. 48 yaşına gelmişsin haliyle bunamışsın biraz. beni hırsızlıkla suçlayan polise siktir git de derim, sülalesine de küfürü basarım. hiçbişey de yapamaz...en azından hakkımı savunurum.senin gibi götüme jobu yiyip oturmam yerime. ANLADIN MI GARDAŞ!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...