BK-05OR
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Roland-E40, Roland BK-5OR
Sitede bulunun ritimlerin tamamı güzel, başarılı, bizim için yapılan çalışmalar. Tebrik ederim öncelikle . Cihazın arkasında bu denli durulması pek alışılagelmiş bir durum değil ve imrendirici . Cihazı 1.5 aydır kullanıyorum ancak , yazılan ritimlerin neredeyse tamamı zillerle, arabesk tonlarıyla , basslarıyla , ataklarıyla süslü. Kimse yanlış anlamasın bende kullanıyorum hepsini . Ama soft ritimler gerekli bu cihaza Türk kitleriyle . Var olan slow Türk ritimlerinde bile o ziller şıkırdıycak neredeyse, ki tıs tıs şık şık edenlerde var .. E-80 ballads ritimleri biraz da olsa karşıladı , kendi hafızasındakılerde güzel ritimler ancak , Türk kitleriyle basit soft ritimler istiyoruz. Hepimiz bu cihazları salonda çalmıyoruz ki , bunu Zuhal Müzik'e gittiğimde de söyledim, kendileride bu durumu göz önüne aldıklarını ancak isteklerin o yönde olduğu dile getirdiler gayette haklılar , cünkü cihaz gelişimini ne kadar kendileri yapsalarda bizim isteklerimiz doğrultusunda yapıyorlar . Kendi görüşümdür , daha çok soft Türk ritimleri bu cihaza ayrı bir hava katıcaktır. Çalanlara da kesinlikle.