Tünel müziğin sitesine ne oldu

Cevap: Tünel müziğin sitesine ne oldu

İlginç doğrusu gerçi distribitör firma her sattığı modelin peşinden yıllarca gidemeyebilir yeni ve güncel modellerle uğraşmaları normal.Zaten ticaretin doğasındada bu var ama xd9 öyle bir cihaz değilki!ses güncellemesi tamamen tunel muziğin elinde.Firma cihazdan desteğini çekerse yüzlerce xd9 kullanıcısı yüzüstü bırakılmış olmaz mı?bu gün ülkemizde ketron adını her köşede güncel tutan model xd9 dur.Audya bütün cihazların en üstünü gibi ama bu işle uğraşanların ne kadarına hitap edebilecek?xd9 dan soğutulan ancak audya da alamayan piyanistler ne yapacak,böyle haksız rekabet ortamı xd9 sahiplerine zarar ettirmeyecek mi?.....Neyse.. bakalım gelişmeler ne yönde olacak

bence acılır yakında

Tünel Müziğin sitesi açılmıştır.

Tünel Müzik

zaten biz de açılmış olan site ile ilgili düşüncelerimizi yazmıştık

arkadaslar bende tunelın ılgısızlıgını elestırıyorum ama pıyasadakı klavyelerı ınceleyın bence en guzel saund ketronda sadece leslılı bır baglama ve de bol efektlı bı klarnet yapsalar baska bır seye gerek yok dıger klavyelerın serılerıne bakın hepsı aynı en ıyısıde en kotusude ama ketron oyle degıl sız yınede ınsaflı elestırın saygılarımla.....

söylemeye çalıştığım xd9 daki ses vs eleştiri değil tunel muzi,k yeni sitesinde xd9 a hiç yer vermemiş

Bu gün tünel müziği aradım xd9 ile ilgili ritim ve setleri kendi sitelerinde yayınlacağını söylediler.

Umarım dediğiniz gibi olur.Eğer sözlerini tutup xd9 için sitelerinde bölüm ayırmazlarsa onca kullanıcı yüzüstü bırakılmış olur.Selamlar