- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
yeni bi repertuar programı yapmayı düşünüyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.. daha önce yapılacak vs. vs. denildi ama pek uğraşan olmadı bu konuda...(Kimse üstüne alınmasın
)
amacım herkesin işine yarayacak bi program geliştirmek.. şarkının adını yazınca şarkı sözleri-ritim ölçüsü-tempo vs. olarak karşımıza gelecek..
Sizden yardım almam gereken konu Düğünlerde çaldığınız parçaları bu konu başlığı altına yazarak temposunu,ritim ölçüsünü yazarak bana ulaştırmanız..
kategori olarak yazarsanız sevinirim..
2-4 oyun havası
k. çayır
iki iki dört eder
elmalı
çiftetelli
kara üzüm
antebin hamamları vs. vs
halay
delilo
caney....
slow parçalar
su misali... vs.
arabesk tarzı
vefasızlar
sensiz ben nefes alamam vs..
bu tür kategoriler içerisinde burada paylaşırsanız sevinirim...
belki dahada ileri giderek şarkı ismi yazdığımızda sazlı sözlü parçanın laptoptan çalmasınıda sağlayabiliriz temiz düğün kayıtları ile...
amacım tüm pianist arkadaşlarımızın işine yarayacak ve güncellenilebilecek bi program yaratmak inş..
Tüm pianist abilerim ve kardeşlerimin yardımlarını bekliyorum
amacım herkesin işine yarayacak bi program geliştirmek.. şarkının adını yazınca şarkı sözleri-ritim ölçüsü-tempo vs. olarak karşımıza gelecek..
Sizden yardım almam gereken konu Düğünlerde çaldığınız parçaları bu konu başlığı altına yazarak temposunu,ritim ölçüsünü yazarak bana ulaştırmanız..
kategori olarak yazarsanız sevinirim..
2-4 oyun havası
k. çayır
iki iki dört eder
elmalı
çiftetelli
kara üzüm
antebin hamamları vs. vs
halay
delilo
caney....
slow parçalar
su misali... vs.
arabesk tarzı
vefasızlar
sensiz ben nefes alamam vs..
bu tür kategoriler içerisinde burada paylaşırsanız sevinirim...
belki dahada ileri giderek şarkı ismi yazdığımızda sazlı sözlü parçanın laptoptan çalmasınıda sağlayabiliriz temiz düğün kayıtları ile...
amacım tüm pianist arkadaşlarımızın işine yarayacak ve güncellenilebilecek bi program yaratmak inş..
Tüm pianist abilerim ve kardeşlerimin yardımlarını bekliyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: