Trakyamüzik.net ve Yönetimine Eleştirim Var !

• Konbuyu başlatan kuvayi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 3K
Cevap: Trakyamüzik.net ve Yönetimine Eleştirim Var !

Trakya müzik sitemizin geçmişi ile ilgili bir konu mevcut site hakkında bölümümüzde.. http://www.trakyamuzik.net/site-hakkinda/1152-trakya-muzik-gecmisi-2001-2010-a.html

2001 de Askerden geldiğimde HTML web sayfaları ile çalışmaya başladım.. ve sadece paylaşım adına tahmin ettiğiniz gibi 3-5 kişinin desteğiyle paylaşımlarıyla ilerleme kaydetti
ama isim Trakya müzik global bir isim olarak tarafımdan düşünüldü.. Çok deneyimler yaşadık yıllar boyunca.. Forum işletimi üyelere davranış.. nasıl yönetici moderatör alınmalı.. veri kayıpları tartışmalar polemikler.. herşeyi gördük öğrendik ve neyin nasıl yürüdüğünü artık çok iyi biliyoruz.. ve sizlerin zaman zaman övgüleriyle başarımızı anlıyor bundan gurur duyuyoruz..

Ve gerçek şudur bizler yönetim olarak doğruyu yanlışı hata yapanı ayırt etmeyi tarafsız davranmayı çok iyi biliyor olsakta işin sırrı paylaşımcı anlayışlı ve burada bulunmaktan memnuniyet duyan eski yeni katılımcı arkadaşlarımızın üstün paylaşımcılık anlayışıdır..

Sanırım başlığı okuyan çoğu kişi bu konunun sitem dolu bir veryansın olduğu düşüncesine kapılmıştır :) Tabiiki biraz da espri mahiyetinde bir başlık.

Benim açımdan gerçeklere ve ciddiyete gelince:

O kadar çok sayıda; özellikle müzik ile ilgili foruma üye oldumki şu yaşıma kadar. En başta sitenin ismine önyargılı olmuştum. Dedimki kendi kendime; " 3-5 yerel müzisyenin kurduğu ve takıldığı bir sitedir". Ama zaman içersinde bu cahilliğime ve önyargıma istinaden yanıldığımı anladım.

Bu sitedeki;

Kişilerdeki samimiyeti,
Üyeler arası yardımlaşmayı,
Şahıslardaki tevaazuyu,
Sıcak bir aile ortamını,
Devasa bir bilgi arşivini,
Paylaşımlardaki içtenliği,
Sanalın ötesine geçen dostluk ve arkadaşlıkları,
Sürekli güncelliği,
Her daim yardımlaşmayı,
Kaliteli ve tarafsız bir yönetimi

ben şahsen hiçbir forum sitesinde göremedim şu ana kadar. Buna; çok ünlü ve uzman müzisyenlerin üye olduğu siteler de dahil.

Belki bugüne kadar pek çok defa buna benzer topicler açılmıştır bu sitede bilemiyorum, ben yeni bir üyeyim. Ancak duygularımı ifade etmek istedim sizlere.

Bizlere bu ortamı sunan ve halen sunmakta olan emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,

bu güzel duygu ve düşüncelerini dile getirdiğin için sitemiz adına çok teşekkür ederim .kuvayi.bizler için çok sevindirici.dediklerine katılmamak mümkün değil çünki buradaki dostluk arkadaşlık vs..hiç bir sitede yok.tabiki bazı şeyler zaman içerisinde dahada gelişti ama şahsım adına söyleyebilirimki TM sitesinin benim için çok özel bir yeri var.ikinci evim diyebilirim dolayısı ile tüm üyelerimizi ailemden biri olarak kabul ediyorum.bu tüm yönetici arkadaşlarımız için de böyle.nette ilk üye olduğuım site TM idi.bu siteye olan duygularımı bu konu vesilesi ile açıklama fırsatı buldum ayrıca onun içinde teşekkürler kuvayi.tabiki en büyük teşekkürü adminimize borçluyuz bu siteyi bizlere kazandırdığı için.tüm TM ailesine bol müzikli,kazançlı mutlu bir yaşam dilerim.iyi forumlar arkadaşlar.

Teşekkür ederim ferdesu hanım güzel temennileriniz için.

Hocam düşüncelerinize aynen katılıyorum sitemiz gerçekten ellerinden geldiğince paylaşımı ve yardımı seven insanlardan oluşuyor.Burada olmaktan ötürü gayet mutluyum.

Devrim derken?Bu konuyu biraz açabilir misin?

Merhaba,

Trakyamuzik.net açıldığından beri ne Admin ne de Yöneticiler çizgilerini hiç bir zaman bozmadılar ve üyelerin hep taktirini kazandılar.
Bizler uykumuzdayken Admin ve arkadaşları sabahlara kadar ve gözleri kan çanağı bir vaziyette site problemleri ile uğraştılar.Yıllarca bunu karşılık beklemeden yaptılar.
Trakyamuzik.net gelecekte bile çizgisini ve seviyesini koruyacağına inancım sonsuzdur.
çünkü başındakiler çok değerli Insanlar.Hepinize sonsuz teşekkürler.

Trakya Müzik ile anılmak, Trakya Müzik ile özdeşleşmek gerçekten çok güzel bir duygudur, lakin bu duygu Yönetimiyle, tüm üyeleriyle ve kısacası Trakya Müzik ailesi olarak yaşamak bambaşka bir duygudur. Ortada bir başarı varsa bu başarı tüm Trakya Müzik ailesinin başarısıdır. iyi ki varsınız. Sonsuz sevgilerimle,

Sanırım başlığı okuyan çoğu kişi bu konunun sitem dolu bir veryansın olduğu düşüncesine kapılmıştır :) Tabiiki biraz da espri mahiyetinde bir başlık.

Benim açımdan gerçeklere ve ciddiyete gelince:

O kadar çok sayıda; özellikle müzik ile ilgili foruma üye oldumki şu yaşıma kadar. En başta sitenin ismine önyargılı olmuştum. Dedimki kendi kendime; " 3-5 yerel müzisyenin kurduğu ve takıldığı bir sitedir". Ama zaman içersinde bu cahilliğime ve önyargıma istinaden yanıldığımı anladım.

Bu sitedeki;

Kişilerdeki samimiyeti,
Üyeler arası yardımlaşmayı,
Şahıslardaki tevaazuyu,
Sıcak bir aile ortamını,
Devasa bir bilgi arşivini,
Paylaşımlardaki içtenliği,
Sanalın ötesine geçen dostluk ve arkadaşlıkları,
Sürekli güncelliği,
Her daim yardımlaşmayı,
Kaliteli ve tarafsız bir yönetimi

ben şahsen hiçbir forum sitesinde göremedim şu ana kadar. Buna; çok ünlü ve uzman müzisyenlerin üye olduğu siteler de dahil.

Belki bugüne kadar pek çok defa buna benzer topicler açılmıştır bu sitede bilemiyorum, ben yeni bir üyeyim. Ancak duygularımı ifade etmek istedim sizlere.

Bizlere bu ortamı sunan ve halen sunmakta olan emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,

Ben Şahsım Adına Arkadaşımızın Söylediklerine Aynen Katılıyorum!

TrakyaMuzik.net'i Tek Geçerim ve Başka Site Tanımam.

Başarılarınızın Artarak Devamını Temenni Ederim!

Saygılarımla

By_CTO

Bir şey daha vardı yazmayı unutmuşum :)

Hiç bir forum sitesinde bu kadar rahat ve huzurlu hissetmemiştim kendimi.