- Enst.
- korg pa300
Cevap: TRAKYA piyanistleri
hocam bu konuda çok önyargılı olmamak lazım. neden derseniz baba doğulu anne trakyalı dediniz. şimdi odüğünde doğulu misafirlerle trakyalı misafirlerin sayıları eşit değil birkere. trakyalılar çoğunlukta. yani budurumda piyanist doğu havası çalamamışsa trakyalı misafirler doğu havalarını oynayamadığı için adam tam misket çalarken gidip değiştir kardeşim roman çal dediler. tam halay çalayım derken gidip roman çal dediler
yani piyanistin yanında değildiniz nelere maruz kaldığını bilmiyorsunuz. uzaktan yapılan yorum bu sizin yaptığınız. her yörede geçerli bir tarz var. daha önceleri çanakkale çan da ikamet ediyordum aynı trakya düğünleri gibi hep roman havası gidiyordu. bandırmaya geldim burdada 2/4 ağırlıklı ama roman ankara halay horon harmandalı aklına ne geliosa herşeyi istiyorlar.. böyle oluncada biri gelip halay, biri gelip roman hemen ardından ankara isteniyor.. uzaktan seyreden biride aynı sizin düşündüğünüz gibi düşünebilir
önyargılı olmamak lazım. işi erbabına bırakırlarsa n güzel şekilde düğün olur ama sık sk müdahale edilince malesef işler arapsaçına dönüyor.
20 yıldır trakyada yasıyorum ne zaman dugune gittimse hep aynı seyler cok komik bence aksam yine bir dugune gittim sunnet dugunu baba dogudan anne trakyadan misafirler genelde anadolu agırlıklı piyaniste soyluyorlar ankara havaları cal tamam diyor 2 dakika ankara 3 dakika roman halay cal 2 dakika halay 3 dakika romana ciftetelli cal yine aynı senaryo ya arkadaslar bu tam bir rezalat cunku romanda ortalık bosalıverdi aksam sastım kaldım senin ne hakkın var ortalıgı bosaltmaya vallahi cok uzuldum birde otelin resttonatı özel davetlilerler gelebildi sadece ama gelemeyenler degil gelenler pisman oldu bence tam bir piyanist rezaleti vardı aksam
hocam bu konuda çok önyargılı olmamak lazım. neden derseniz baba doğulu anne trakyalı dediniz. şimdi odüğünde doğulu misafirlerle trakyalı misafirlerin sayıları eşit değil birkere. trakyalılar çoğunlukta. yani budurumda piyanist doğu havası çalamamışsa trakyalı misafirler doğu havalarını oynayamadığı için adam tam misket çalarken gidip değiştir kardeşim roman çal dediler. tam halay çalayım derken gidip roman çal dediler
Moderatör tarafında düzenlendi: