Trakya müzık ıcın pılav günü

• Konbuyu başlatan Rufat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 5K
Cevap: Trakya müzık ıcın pılav günü

Yorum yazan arkadaslarima tesekkür ediyorum...Pek ciddiye alinmadi anlasilan . Bazi insanlar vardir daga cikmayi severler ve buna karsin bizim yorumumuz genellikle söyle olur; " ciktinda , basin göge mi erdi".Merak edenler icin yaziyorum " bende ciktim ve göge ermeye cok az kaldi; ama sonra baktimki o dag benim olmus ". Ne zaman Italya , Isvicre yada Avusturya'ya gidersem bazen yolumu uzatip yanindan geciyorum .Tabiki aranizdan bazilari diyecekki "Rifat dagin yanindan gecti ve dagin bundan haberi olmadi"...!!!!!!!!
-Umrumdami
Saygi ve sevgilerimle.:D

Yorum yazan arkadaslarima tesekkür ediyorum...Pek ciddiye alinmadi anlasilan . Bazi insanlar vardir daga cikmayi severler ve buna karsin bizim yorumumuz genellikle söyle olur; " ciktinda , basin göge mi erdi".Merak edenler icin yaziyorum " bende ciktim ve göge ermeye cok az kaldi; ama sonra baktimki o dag benim olmus ". Ne zaman Italya , Isvicre yada Avusturya'ya gidersem bazen yolumu uzatip yanindan geciyorum .Tabiki aranizdan bazilari diyecekki "Rifat dagin yanindan gecti ve dagin bundan haberi olmadi"...!!!!!!!!
-Umrumdami
Saygi ve sevgilerimle.:D

enteresan bir cevap olmuş sevgili Rufat:)eskidende arkadaşlar trakya müzik tanışma günü olsun istemişlerdi ne yazıkki çoğu arkadaş ayrı şehirlerde oturuyor,kimi yazlık işe gidiyor bazısının ailevi vede sağlık sorunları oluyor o yüzden ayarlamak zor oldu.ama guruplar halinde yakın olanlar bu güzelliği yaşayabilirler.nitekim sitemizde buluşup tanışan bir sürü arkadaşımız var.çok güzel bir konu açmışsın aslında iyi fikir.slm.

daha önceden davetlisiniz konu başlığı altında bende böyle bi konu açmıştım pek ilgi görmedi arkadaşımın salonunda toplanmayı planlıyodum sağlık olsun

enteresan bir cevap olmuş sevgili Rufat:)eskidende arkadaşlar trakya müzik tanışma günü olsun istemişlerdi ne yazıkki çoğu arkadaş ayrı şehirlerde oturuyor,kimi yazlık işe gidiyor bazısının ailevi vede sağlık sorunları oluyor o yüzden ayarlamak zor oldu.ama guruplar halinde yakın olanlar bu güzelliği yaşayabilirler.nitekim sitemizde buluşup tanışan bir sürü arkadaşımız var.çok güzel bir konu açmışsın aslında iyi fikir.slm.
Sevgili ferdesu ,tabiiki gerekceler konusunda haklisin. Benim söylemim buna yada bunlara ragmen . Benim icin sehirlerin anlami bile degisti artik .Illaki bir arkadas icin bir sehire gitmeye gerek yok. Mesela ben Antalya'ya gitsem Ruhi
abiyi bulmazmiyim yada Mersin'de lost kardesimi.Sakarya'da Samsonthe üstadimi bir gece calistigi barda dinlemezmiyim, Eskisehir'de doktorumun dükkanina ugramazmiyim...
Fotagrafci bir arkadasim var Edirne'de. Siteden tanidigi bir arkadasi gelmisti Kars'tan; ikisininde yüzündeki gülümsemeyi , gönüldeki samimiyeti görmeliydin. Belki hayatlarinda bir daha hic görüsmeyecekler ama " o" tek bir gülümseme bile herseye deger....
Saglicakla ferdesu (m)

daha önceden davetlisiniz konu başlığı altında bende böyle bi konu açmıştım pek ilgi görmedi arkadaşımın salonunda toplanmayı planlıyodum sağlık olsun
Sevgili Ali kardesim tabiki saglik olsun .Gönül isi bu bikmamak usanmamak lazim.
Saglicakla ve sevgiyle kal.

Benim için farketmez 9 il gezdim işim gereği toplantılar yapıyorum artvine yolum düşse raporsuz un yanına uğruycam

bu seneler öncede konusuldu ama katılan sayısı az oldugundan dolayı düzenlenmemişti. herkez istanbulda degil. gelmekde masraf en azından 200 lira yı gözden çıkarması gerekiyor. bekar için sorun olmayabilir ama evlilerde var. şahsen ben gelirim zaten istanbuldayım :) ama kalabalık olması gerekiyor ki tadı çıksın. inş. böyle birşeye talep çok olurda düzenlenir.
Insallah sevgili dostum.... Yeterince bizler bunu istersek olur...her daim

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri