- Enst.
- roland bk-5,pa 80, a 1000i gitar
Cevap: Trakya Müzik Destekçileri..
güncelleyelim beyler acık öteye
güncelleyelim beyler acık öteye
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Hiç bir üyemize böyle bir baskı kuramayız.. bakmayın bireysel olduğumuz için herkezin başına gelebilecek durumdur maddi kriz. ben yıllardır seve seve karşılıyorum az çok reklam geliride oluyor. ama martın ortasına kadar sıkıntı var..
sadece 2010 yılından bu güne tm sunucu gideri ve sağlayıcı sorunu nedeniyle almanyadan dosyalarımızı geri alma bedeliyle birlikte. masrafım 13 bin 500 tl.
2005 yılından 2010 yılına kadar 16 17 bin tl siz arkadaşlarıma ücretsiz platform sağlamak için seve seve harcamış bulunmaktayım..
Trakya müzik bu meslek ile uğraşan yada ilgilenen tüm internet kullanıcısının gözü kapalı bildiği bir sitedir şuanda mevcut olan kategorilerimizdeki siteler bizden kopmuş yada bizden sonra esinlenmiştir.
bu kategorideki müzik camiasına 2001 yılından beri gözünün açılmasına yegane sebeblerden biridir.. nedemek istediğimi anladınız.. bunları yazmamın sebebide şu TM benim hayatımın bir parçası ben şuan hiç kimseye fadalı bir site sahibi olamasam bile geçmişteki faydlarımızın bilincinde olup bu ortamın sürekliliği için elimden geleni yapmaya devam edeceğim..