Trakya Müzik de Bunu Çalabilecek Olan Var mı ?

• Konbuyu başlatan FLYALONE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 6K

FLYALONE

**VİP**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND GW - 8
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8alxBofd_eQ]Yuja Wang plays the Flight of the Bumble-Bee (Vol du Bourdon) - YouTube[/ame]

Düşüncelerinizi merak ediyorum. Konuya attığım başlığa takılmayın. Biraz dikkat çekmesi için yazdım. ... Dünyanın en zor eserlerinden bir tanesidir bu.. İsmi Flight of bumblebee...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Trakya Müzik de Bunu Çalabilecek Olan Var mı ?

hiç sanmıyorum:):):):)

umut açıkgöz gibi çalıyor çıldırmış :D kız nefes nefese kalmış sanki koşuyor :D

Yıllar önce izlemiştim bunu. Rachmaninoff' un bu eserini çalabilsek daha ne isteriz. Bu ancak meslek edinildiğinde çalınabilecek bir eser ama ama imkansız da değil yani. Bundan çok daha zor eserler var.

Yıllar önce izlemiştim bunu. Rachmaninoff' un bu eserini çalabilsek daha ne isteriz. Bu ancak meslek edinildiğinde çalınabilecek bir eser ama ama imkansız da değil yani. Bundan çok daha zor eserler var.

Bundan daha zor olan varsa bilmek isterim inanın.. Biliyorum ki bu en zor olanlardan bir tanesi Ama bundan daha zor olanı var mı bilmiyorum...Video falan varsa özellikle baya iyi olur hocam...

Saygılar.

umut açıkgöz gibi çalıyor çıldırmış :D kız nefes nefese kalmış sanki koşuyor :D
Kardesim guldurdun beni varol
O kafa goz daliyo cihaza pa800 e laf edenlere inat ;)
Kalite kontrola almali korg onu...
Not:basarili bi klavyeci yanliz

Bu kız Umut Açıkgöz'ü alır çiğ çiğ yer :D

Öncelikle Herkese Selamlar!

Ben klasik piano çalan birisi olarak sizi aydınlatmak için konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum...

Klasik müzikte bir eser notasyon olarak hangi tempoda icra edilmesi gerekiyorsa o temponun dışına çıkılamaz heleki seyirci karşısında çalıyorsanız kariyerinizin zirvesinde bile olsanız bir anda kariyerinizde sıfıra inersiniz...Çünkü bu eserler klasik müzikte kurandaki ayet gibidir ve kimsenin bu eserlerin temposuyla oynamaya hakkı yoktur cesaret bile edemez...

Bu eseri icra eden kişi bu hızda çalmamış arkadaşlar dikkat ederseniz video hızlandırılmış zaten...

Umarım kısa bilgi vererek faydalı olmuşumdur...

Saygılarımla

By_CTO

öncelikle şunuı belirteyim umut açıkgöz ü hiç beğenmyorum ve başarılı bulmuyorum.geçen bi programda seyrettim ve bu bende nefret duygusunu uyandırdı.bi havalar bi havalar hayır başarılı olsa dert değil...Bir çok üstadı tanıma fırsatım oldu adamlar çok alçak gönüllü bir müzisyen de olması gereken en önemli şeydir bu...tavsiyem hasret i dinleyin açıkgöz kimmiş dersiniz.paylaşım için teşekkürler
fakat arkadaşlardan birinin umut açıkgöz e benzetmesi?:) sonuç olarak güzel çalışma ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Flight Of The Bumblebee - Rimsky-Korsakov - YouTube
eser Rimsky Korsakov un orkestra için yazdığı çalışmadır...(Flight Of The Bumblebee - Rimsky Korsakov)(bambılbi=yaban arısı)=yaban arısının uçuşu....
Maksim plays Original of Flight of the Bumble Bee - YouTube
bu da eserin Rachmaninoff tarafından piyanoya aranje edilmiş hali...
Shine - Flight of the Bumblebee - YouTube
bu da oscar almış Shine filminin bir bölümü.....
eser çocukların bile çalabileceği derecede basit yazılmıştır...sorun disiplin ve hız metodları çalışma... o da bizde yok...fakat bu eseri bir çok türk piyanisti zaman zaman çalmıştır.
ne yazık ki bizler ülkemizin ekonomik koşullarından dolayı müziği ya ikinci iş ya da hobi olarak yapıyoruz...bu tür eserleri çalışacak geniş zamanlara sahip değiliz...koşullar el verse Trakya Müziğin bütün üyelerinin en az bir bölümünü başarıyla çalacağından eminim...
sevgiler,saygılar,selamlar hepinize...