Trakya Müzik Beste Yarışması Başladı...!

En Beğendiğiniz Beste Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    54
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm eserler güzel olmasına karşın sevdiğim müzik türüne yatkın olduğundan DreamSong,melih,ChordSolo,Batuhan 'ın eserleri benim favorilerim. finalistlerim batuhan ile chordSolo ..... ve oyummmmmm ChordSolo.....ya gidiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emeği geçen ve bu birbirinden güzel bestelerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum çok ilginç çalışmalar var herkesin eline ağzına sağlık chord solo hocam yine bütün emekleri tek başına üstlendi ona ayrıca teşekküe ediyoruz sonuçları da ayrıca merak ediyoruz
saygılarımla nuri_dardanel

Yarismaya katilanlara basarilar diliyorum.Tesekkurler.

yarışmamız devam ediyor,tüm üyelerimiz oy kullanıp yorum yazabilirler.
herkesi bekliyoruz...

öncelikle herkezi kutluyorum gercekten çok güzel eserler var hepinizin eline sağlık ben oyumu sevgili ruhi abime kullandım elindeki imkanları biliyorum yani kayıt programı falan olmadığı halde bu yarışmaya katılmış olması bende takdire deyer eserler zaten herkez çok güzel çalışmalar yapmış herkez birinci benim için önemli olan burdaki yarışmada dostlarımızı teşfik etmek bu tür olaylara ve sonunda ruhi abim de katıldı bu beni mutlu etti benim için hepiniz ayrı deyerdesiniz dostlar benim için hepiniz birincisiniz bende oyumu açıkladığım sekilde kullandım sevgi ile kalın herdaim başarılar diliyorum hepinize....

Teşekkür ederim sevgili dostum. Evet kanal kayıt imkanım olmadığı için direkt çalıp kaydettim. Tabi böyle olunca da biraz yavan oldu ve ayrıca hataları düzeltme şansım olmadı. Sağolasın. Sağlıcakla kal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.bende nacizane oyumu kullandım.ancak bir konuda arkadaşlarıma önerim olacak haddim olmayarak.bestelerin bir çoğunda trafik belirsiz ,alt yapıların neredeyse hepsi hücum kaydedilmiş.ben ve diğer mod arkadaşların elimizden geldiğince yardımcı olduğumuz cubase vs konusunda biraz daha bilgilenirsek bu kayıtlar daha kaliteli ve anlaşılır daha dinlenir hale gelecektir.
ayrıca yaptığınız bestelerin noter onayı yoksa eğer çok basit bir işlemle TASDİX .COM da elektronik imza atıp onaylatabilirsiniz..emek verip bestelerini hazırlayanlara buradan teşekkür ediyor başarılar diliyorum.
murateskihoran

Bende oyumu kullandım şimdi başbakan kim olacak bakalım :D :D :D

Hayırlı uğurlu olsun birbirinden güzel eserler emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum

yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.bende nacizane oyumu kullandım.ancak bir konuda arkadaşlarıma önerim olacak haddim olmayarak.bestelerin bir çoğunda trafik belirsiz ,alt yapıların neredeyse hepsi hücum kaydedilmiş.ben ve diğer mod arkadaşların elimizden geldiğince yardımcı olduğumuz cubase vs konusunda biraz daha bilgilenirsek bu kayıtlar daha kaliteli ve anlaşılır daha dinlenir hale gelecektir.
ayrıca yaptığınız bestelerin noter onayı yoksa eğer çok basit bir işlemle TASDİX .COM da elektronik imza atıp onaylatabilirsiniz..emek verip bestelerini hazırlayanlara buradan teşekkür ediyor başarılar diliyorum.
murateskihoran

Haklısın üstad nedemek,tabiki bu yarışmaya katılan herkez eleştiriyede önerilerede sonuna kadar açık arkadaşlar,desteğiniz ve değerli bilgileriniz için teşekkürler saolun...

bende yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.bütün eserler çok güzel.iki gündür devamlı dinliyorum açıkçası karar vermekte zorlanıyorum.hepside birinci benim için.
batuhan,melih.ChordSolo,ve DreamSongs arkadaşlarımın besteleri sevdiğim müzik türüne daha yakın olduğu için bu dört arkadaşımın arasından birinciyi seçeceğim.ama bu gün değilde önümüzdeki günlerde karar vermek istiyorum.tekrar tüm arkadaşlara başarılar dilerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...