Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması

Bence bu yarışma için ödüle gerek yok, amaç sadece eğlence ve dostluğu pekiştirmek. işin içine maddiyat girerse şike idealari ağır ithamlar girer olay çirkinleşir tadımız kaçar. Ben şuan bile oyun düzen yapabilecek kişiler olduğunu düşünüyorum ve diyorum ki kayıt yaparken bir yandanda telden veya fotoğraf makinesinden video çeksinler dereceye girenler paylaşsın o görüntülerini !

Bence simdiye kadar yarisma Hediyesi verilen (madalya) hediyesinden degerli bir hediye yoktur..saygilar

Bahadır hocam ödül sistemi ile ilgili sadece bir fikir olarak söylemek istiyorum.
Mesela; Yarışma başlamadan önce şahsınız bize her sene yarışmanın duyurusunu yapıyorsunuz. Bu duyuru sırasında bu seneki yarışanın ödüllü olduğunu ve katılımın ücretli olduğunu ayrıca ödül olarak bir enstrüman belirleyip (gitar,keman, v.s) bu enstrümanın resmini, marka -modelini gerekirse ücretini bilgilendirmek için yayınlarsınız. Daha sonra ben biliyorum ki bu sitede artık klasik haline gelmiş bu yarışmaya üyeler tarafından iyi derecede katılım gösterildiği için, yarışmaya katılacak her üyeden 5-yada 10 tl lik bir ücret alırsınız. Daha sonrada katılımdan ve sürümden toplanacak ücret ile belirlediğiniz ödülü alıp birinci olacak arkadaşımızın adresine gönderir ve kendisinden aldığına dair fotolarını paylaşmasını isteyebiliriz. Ayrıca ödülün miktarı gereği en az katılım sayısını belirleyip (mesela en az 10-15 kişi) ama fazlasında sınır olmayacağını belirtebilirsiniz. Bu katılımlardan elde edilen para eğer ödülün ücretinden fazla ise arta kalan ücrette sitenin sunucu masrafları için kullanılabilir. Bu sayede yarışmaya katılan herkes 5-10 tl ye hem enstrüman sahibi olmuş olur hemde siteye destekte bulunmuş olurlar.

Eğer varsa bu yöntem üzerine olumlu veya olumsuz ihtimali düşünürsek bir fikriniz bir düşünceniz varsa lütfen belirtiniz.

Saygılar...

Sayın üstadım çok güzel bir düşünce ama burada parasız hediye edilen, arkadaşların gönlünden gelerek yaptıkları set paylaşımlarında bile polemik yaşanıyor işin içine para girince farklı olur. Umarım bir gün sponsorumuz veya herkesin içine sineceği bir sistem olurda böyle bir şey yapabiliriz...

günceldir,kayıtlar bekleniyor...

Bahadır abi selam. Ben de her sene olduğu gibi bu güzel yarışmaya renk katmak isterim. Beni de ekleyin :)

Ali, eklendin,teşekkürler

Arkadaşlar sevgili dreamsong,baron ve ben ortak bir çalışma ile dahil oluyoruz,çalmalar bize vokaller adem abiye ait...
en küçük adam benim galiba (38) , bizimkisi kadayıf fm sanırım...:D

Ch.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar sevgili dreamsong,baron ve ben ortak bir çalışma ile dahil oluyoruz,çalmalar bize vokaller adem abiye ait...

Ch.

:D Estafurullah eski toprak fm desek daha doğru olur :D

Ch.

Hayırlısı olsun hocam başarılar...

@ishak (CubaseTR katılımcısı) eklendi...
arkadaşlar kayıtlarımız devam ediyor, hissediyorum ki bu sene harika çalışmalar dinleyeceğiz galiba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...