Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Sevgili abim;
guzel ve mantikli seyler yazmissinda ama bu benim fikrimi degistirmeyecek.Neden mi dersen sana acik yureklilikle yazayim;
1.olan arkadasim(tebrikler)...bana gore solistin one cikmasiydi cok guzel okumus ama muzik adina arkasinda hicbirsey yoktu,boyle solisti olan herkez heryerde isyapar ve muzisyenin kurtarir(benim bakis acim bu)
2.olan arkadasimiz(tebrikler).piyasada md si olan bir sarkiyi birebeir kopya edip katildi,emegine saglik zaman harcamis ,sanki uyeler ilk defa dinlemis gibi super olmus gibi yorumlarda bulundular, onlarin secimidir birsey diyemem
Digerlerine gelince;Baron nickli adem abimiz ciddi rahatsizligina ragmen okumus,bahadir hoca muzigi muzik gibi calmis akoru,ritmi accup.kadar bence cok az oy aldi.
Atb muzik nickli+Sefa muzik nickli +my75 nickli ve adnin hatirliyamadigim butun ardaslar aslanlar gibi calmislar okumuslar,bence hak ettikleri oylari alamadilar.Ben bu arkadaslarin avukati degilim tamamen sahsi gorusumdur ama katilirsiniz ama katilmazsiniz.Sadece oy vermede gruplasma oldu,ben onu bilirim.Zaten kimse elestirleri kabul edemiyor,hep iyi olmus ,super olmus yazman lazim.Zaten yorumlarin altindaki tesekkur butonundan anlarsiniz.
Saglickla....