Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2014 Demo Yarışmasında En Beğendiğiniz Çalışma Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    239
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

Merhabalar. Benim demomun girişindeki kanun taksimi çok zor bir şey olmasada birazda işin süsü. Demoyu ilk dinleyen kişide belki devamı hakkında daha fazla merak uyandırabilir ve dinleyende daha çok pozitif bir etki bırakabilir. Hal böyle olunca ortak bir çalışma da değilse böyle bir yarışmada hazır intro yada başkasının yazdığı bir introyu kullanmak etik olmaz düşüncesindeyim Bahadır abi. Eğer kullanılıyor ise de kişinin bunu sizin saz alıntısını belirttiğiniz gibi belirtmesi lazım. Böyle bir şey kullansaydım bunu üstüne basa basa bende belirtirdim. Siz hazır ritim introsu düşüncesi ile Mesut hocamın yorumuna ekleme yapınca haliyle tekrardan açıklama ihtiyacı hissettim. Yamahanın yeteneklerine gelince; burası önemli bir konu, gerçektende ne istersem yapıyor. Her eve lazım :) :) Herkese başarılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

demolar çok güzel hepimizin gönlüne sağlık. ben demoyu hazırlarken herkezin bu kadar iyi hazırlanıcağını düşünmemiştim doğrusu :) çok başarılı çalışmalar var bizimkide birazcık hücum kayıt oldu ama bestesi bana ait :p

Oyumu sona bırakacaktím ama parçaları tekrar tekrar dinlerken bir anda kararımı verdim. Şunu belirtmeliyim ki oyum bir arkadaşımıza gitti fakat hepinizi yürekten alkışlıyorum. Daha iyi mixler, daha temiz çalışmalar vardı evet, ama sefa kardeşimin kemanı fena yakaladı beni. Yanına birde duble gelince kaçacak yer kalmadı :) Ama başta windman olmak üzere neredeyse tüm yarışmacılar git gel yaşattı bana. Hepinizin yüreğine sağlık..

Teşekkür ederim usta sıfır cekecem diye korkuyodum:)

Emeği geçen herkeze sonsuz teşekürler tüm dostlara başarılar diliyorum önemli olan dostluk amaç kısıtlı imkanlarla müzik denen duyguyu paylaşmak tüm çalışmalar emek kokuyor sonuçta yüreklerinize sağlık sevgi ile kalın değerli dostlar ben sanırım yarışmanın sonunda buralarda olucam o yüzden dönene dek iyi bakın kendinize benim oyum Ali kardeşime oldu ne imkanlarla müzik yaptığını biliyorum Murat dostumun da belişrtmiş olduğu gibi uzun süre klavye bile yoktu birde kanundaki tadı bana üstad Aytaç DOĞANI Anımsattı diğer çalışmalarda bir birinden güzel sevgi ile kalın ...

Bahadır benim demoyu hazır bir ritimle tekrar düzenleyip kimseye çaktırmadan değiştirsek olurmu :D

Derdim oy değilde bu demoyla akılda kalmayayım dedim :)

:) çaktırmadan ha hiç gülesim yoktu. :)

Bende biraz gülesiniz diye dedim..Çaktırdık galiba.. :)

Bu arada;

@Cemrepolat
@esreverdaer
@katip20
@nacip

ve ben acayip kapışıyoruz..Yakında bir orkestra kuracağız :)

Bu arada ben makara yapıyorum diye kimse bana gırgırına oy vermesin,kesinlikle kabul etmem,burada çok daha başarılı çalışmalar varken böyle bir hata yapmayın sakın..Ben sadece makara yapmaktayım..

Bahadır benim demoyu hazır bir ritimle tekrar düzenleyip kimseye çaktırmadan değiştirsek olurmu :D

Derdim oy değilde bu demoyla akılda kalmayayım dedim :)

Hocam hiç merak etmeyin hepimiz sizin nasıl bir müzik anlayışı içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Demonuz gayet güzel sizin istediğiniz gibi olmamış olabilir ama bazen insanın istediği gibi şeyler çıkmayabiliyor ortaya bunu defalarca yaşadım ve hala yaşıyorum :D

çalışmaları dinledikçe insan keşke şunlarda olsaydı şunuda koysaydım diyor bunlarda bir sonrakine fikir oluyor alty yapı oluyor.

Hocam hiç merak etmeyin hepimiz sizin nasıl bir müzik anlayışı içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Demonuz gayet güzel sizin istediğiniz gibi olmamış olabilir ama bazen insanın istediği gibi şeyler çıkmayabiliyor ortaya bunu defalarca yaşadım ve hala yaşıyorum :D

Teşekkür ederim,Ben aslında biraz şakasındayım işin.Siz bana bakmayın,konuyu güncel tutuyorum :) Demoya gelince oylama bitince birde hazır ritimle olanını yayınlarım sorun kalmaz..

Bu arada şirin üstadım çalışmanız gerçekten çok başarılı,ben genelde başka arkadaşlardan bahsetmiş olabilirim bu konuda ama işin başka boyutuna bakıyordum o yüzden diğer arkadaşlara pek yorum yapmadım..Başarılarınızın devamını dilerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...