Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2014 Demo Yarışmasında En Beğendiğiniz Çalışma Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    239
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

Mesut hocam çok teşekkür ederim. Amatör bir ruhla, elimden geldiğince şevkle bir şeyler hazırlamayı çok seviyorum. Siz değerli müzik dostlarımıza beğendirebiliyorsam ne mutlu bana. Bende sizin müzisyenliğinizi çok beğeniyor ve ilgiyle sizi takip ediyorum. Selamlar.

Ali bu arada çok mütevazi bir insansın..Sen amatörlüğü çokdan geçmişsin arkadaşım..

Sinan demiş ya müziği bıraksak ne olur acaba..Hiç denemeyin bence,kürkçü misalidir,olan kaybolan yıllar ve becerilerden ibarettir..

Yaklaşık 12 senedir kanal kayıt yapmıyorum,5 senedir de klavyemi satıp müziği bırakmıştım,ama şu son aylarda yine ateş sardı beni..

Yerinde bir seçim yapmışsınız,dün Ali' nin soundcloud da bir kaç demosunu dinledim..

Gerçekten çok yetenekli bir arkadaşımız,son günlerde Ali' yi biraz övüyorum ama bu yanlış anlaşılmasın,bende sizin kadar tanıyorum Ali' yi ama tarzı tarzıma uygun üstün becerikli ve yetenekli birilerini gördüğümde ben her zaman gerekeni söylerim..

Çünkü kanal kayıt olayı kolay bir şey değildir,yani hazır ritimle çalmaya benzemez,soloyu geçtim alt yapı sağlam bir armoni bilgisi ve becerisi ister..Bir bass çalmak veya akor basmak sadece şarkının ilgili gamında yapılacak iş değildir,hissiyat ister..

Özellikle bas çalarken 2 kadeh atıp gözlerini kapatacaksın :)

Umarım hak ettiğin mevkilere gelirsin arkadaşım,tekrar başarılar dilerim..

Bu arada ben bunları yazarken sende yorum yapmışsın..

Hocam söylediklerinize katılıyorum kesinlikle yalnız Ali'nin kaydında ritm kullanılmış sanım,hatta giriş bölümü kullanılan ritmin introsu sanırım, ben de merak ettim Ali açıklar heralde...
Bu arada Yamaha'nın sequencer yetenekleri diğer klavyelerden daha gelişmiş durumda bence.Daha evvel Yamaha kullanıyordum, son derece pratik ve kullanım kolaylığı var...
Acc bileşenlerin açıp kapatarak bile çok değişik soundlar elde edebiliyorsunuz...

Ch.

Yarışma icin daha yolum olduğu için seneye katılmaya karar vermiştim. Ne kadar isabetli bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Biz onu 2 sene yapalım:)
Gerçekten hala karar veremedim oy için. Beni derinden yakalayan bir enstrüman var. Ne zaman dinlesem iç çekerim. Bir arkadaş onu kullanmış ama diğerleride çok iyi. Sanırım son ana kadar bekleticem oyumu..:confused:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Girişteki kanun dahil tek tek yazdım Bahadır abi. İntro hiç bir şekilde alıntı değildir. Daha öncede bunu belirttim. Sadece bu demo için değil S950 ile bugune kadar yaptığım bütün çalışmalarda dahil hazır bir intro kullanmadım ve kullanmıyorum. Bu demoda sadece davul kısmını sıfırdan yazmadım ancak 2 varyasyon ve 2 atak ile üzerinde bir çok düzenleme yaptım. Şarkının aranjesini bir yerden esinlendim. Youtube a gönül enstrumantel yazarsanız esinlendiğim canlı enstrümanlar ile yapılmış profesyonel düzenlemeyi dinlersiniz.İyi bir şekilde taklit etmeye çalıştım. Birazda kendimden birşeyler kattığımı düşünüyorum. Zaten benim bütün çalışmalarım bu şekilde. Senfonik Nothing else mathers çalışmasında da olduğu gibi. Zaten bir başkasının yazdığı intro ile katılmak etik değil. Beni bunca senedir tanıyorsunuz bunu yapmayacağımı bilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Girişteki kanun dahil tek tek yazdım Bahadır abi. İntro hiç bir şekilde alıntı değildir. Daha öncede bunu belirttim. Sadece bu demo için değil S950 ile bugune kadar yaptığım bütün çalışmalarda dahil hazır bir intro kullanmadım ve kullanmıyorum. Bu demoda sadece davul kısmını sıfırdan yazmadım ancak 2 varyasyon ve 2 atak ile üzerinde bir çok düzenleme yaptım. Şarkının aranjesini bir yerden esinlendim. Youtube a gönül enstrumantel yazarsanız esinlendiğim canlı enstrümanlar ile yapılmış profesyonel düzenlemeyi dinlersiniz.İyi bir şekilde taklit etmeye çalıştım. Birazda kendimden birşeyler kattığımı düşünüyorum. Zaten benim bütün çalışmalarım bu şekilde. Senfonik Nothing else mathers çalışmasında da olduğu gibi. Zaten bir başkasının yazdığı intro ile katılmak etik değil. Beni bunca senedir tanıyorsunuz bunu yapmayacağımı bilirsiniz.

Ali intro kullanmak suç değil ki, neden böyle cevapladın anlamadım...çalışmalarında ne yaptığını nasıl yaptığını çok iyi biliyorum, o cihazlarla onlarca kayıt yaptım...:)
Seni birşeyle suçlamadım, sadece merak etmiştim ki eğer giriş intro değilse zaten bravo, çünkü girişteki kanun çok güzel olmuş...
ritm konusunda yanılmadığıma sevindim...
her neyse...

Ch.

Oyumu sona bırakacaktím ama parçaları tekrar tekrar dinlerken bir anda kararımı verdim. Şunu belirtmeliyim ki oyum bir arkadaşımıza gitti fakat hepinizi yürekten alkışlıyorum. Daha iyi mixler, daha temiz çalışmalar vardı evet, ama sefa kardeşimin kemanı fena yakaladı beni. Yanına birde duble gelince kaçacak yer kalmadı :) Ama başta windman olmak üzere neredeyse tüm yarışmacılar git gel yaşattı bana. Hepinizin yüreğine sağlık..

bence birde beste yarışması yapılmalı asıl yarışma o bence

gecenin biri olmuş ben hala birbirinden güzel çalışmaları dinliyorum tam karar verdim diyorum diğer çalışmaya geçince herşey yeniden başlıyor zor bir durum biraz daha beklemekte fayda oy için

Trakyamüzige organizasyondan dolayi, katilimcilara da emeklerinden dolayi tesekkürler.
Demo yollayan herkes bu isten anliyor belliki.

Bir dahaki yarismada sözlü ve sözsüz diye iki kategoriye ayrilabilinir mi acaba kiymetli yarismacilarimiz?

Alttaki siralama degerlendirmesizdir:

My75: hoş ve sağlam
esreverdaer: cok başarili
korkmaz23: şahane
nacib: cok başarili
efes: hoş ve sağlam
sefamuzik: cok başarili
eddie: hoş ve sağlam
windman1981: cok başarili
baron: cok başarili
abtmusic: güzel
katip20: hoş ve sağlam
Ishak: iyi
radikal: iyi (pek manali sözler)
hasso45: şahane
sirin: iyi
xxxyasinxxx: güzel
CemrePolat: güzel

Hepsine helal olsun

Trakyamüzige organizasyondan dolayi, katilimcilara da emeklerinden dolayi tesekkürler.
Demo yollayan herkes bu isten anliyor belliki.

Bir dahaki yarismada sözlü ve sözsüz diye iki kategoriye ayrilabilinir mi acaba kiymetli yarismacilarimiz?

Alttaki siralama degerlendirmesizdir:

My75: hoş ve sağlam
esreverdaer: cok başarili
korkmaz23: şahane
nacib: cok başarili
efes: hoş ve sağlam
sefamuzik: cok başarili
eddie: hoş ve sağlam
windman1981: cok başarili
baron: cok başarili
abtmusic: güzel
katip20: hoş ve sağlam
Ishak: iyi
radikal: iyi (pek manali sözler)
hasso45: şahane
sirin: iyi
xxxyasinxxx: güzel
CemrePolat: güzel

Hepsine helal olsun

İlginç ve hoş bir değerlendirme olmuş teşekkürler... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...