Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2014 Demo Yarışmasında En Beğendiğiniz Çalışma Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    239
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

bahadır abi acaba oylama anketini önceki seneler gibi anasayfa ya alsak iyi olmazmı,önceki senelerde öyle yapmıştınız abi o yüzden dedim.katılım daha fazla olur görüşündeyim,

Ama olmuyor :/

Öncelikle herkesin emeğine, ruhuna sağlık. Tüm katılımcılara tek tek teşekkür ederim. Birazdan parçaları dinleyip oyumu kullanıcam. Anlaşįlan o ki karar vermek zor olacak.

Oylama ile ilgili madem teknik engeller var, gerilla taktiği ile herkes kendine bir oy verirse eşit olarak yarışmış olurlar.

Saygılarįmla

çalışmaları dinleyemediğim için oy veremiyorum program bitiminde dinleyeceğim haksızlık olmasın arkadaşlara

kararım windman 1981 tek kelimeyle harika bir çalışma olmu ellerine sağlık 2. sırada şirin arkadaşım

Bir süredir dinliyorum çalışmaları. Daha evvel dediğim gibi çok kaliteli çalışmalar var. İçlerinden seçim yapmak zor oldu.

Sonuçta herkesin bir oy hakkı var ve kendi müzik anlayışı ölçüsünde oyunu değerlendirmek ister. Bende iş oy vermeye gelince 4 isim arasında kaldım ; sevgili windman1981, İshak, Şirin ve esreverdaer ...

Bu arada bizim ortak çalışma hakkında da bir iki şey söyleyeyim ; Adem hocamız çok güzel bir yorumda bulundu, ağzına sağlık diyorum. Bahadır ise 3 farklı şehirde, farklı kayıt ortamlarında gerçekleştirilen bu 3 kaydı büyük bir başarıyla birleştirerek önemli olanın aradaki mesafe değil gönüllerin yakın olduğunu kanıtladı. Emeklerine sağlık diyorum.

Bu isimler arasında nasıl bir zaman mefhumu içerisinde müzik yapmaya çalıştığını bildiğim, hatta 2 senedir (yakın bir zamanda aldı orgunu) orgu bile olmamasına rağmen müzikten kopmayan ve klavye sequencer kayıdında ondan çok şey öğreneceğimiz bir isimde karar kıldım. Sevgili Ali kardeşim/Windman1981 ...

Tekrar herkese katıldıkları için teşekkür ederim. Tüm arkadaşlarımın ellerine yüreklerine sağlık...

Yapmış oldukları değerli çalışmarıyla bu güzel demolarıyla kulaklarımızın pasını silen bütün dostlarımın emeklerine yüreklerine sağlık müzik bambaşka bir dünya bambaşka hayat bazen soruyorum kendi kendime acaba müziği bıraksam ne olur?bunu düşünmek bile kötü olsa gerek

herkese başarılar dilerim

Oy veren vermeyen herkese, güzel yorumlarda bulunan tüm değerli dostlarıma canı gönülden çok teşekkür ederim. Kısa süreli bir görev için şehir dışındayım. Ancak girebildim. Yorumlarıda okuyunca çok mutlu oldum. 2006 yılından itibaren bu sitedeyim. Çok değerli abilerimle dostlarımla tanıştım ve tanışmaya da devam ediyoruz. Sizlerden çok şeyler öğrendim. İyi ki varsınız. Ben bu sene oylamada çok kararsız kaldım. Gerçektende çok değerli, emek dolu, birbirinden ayıramadığım yürekten hazırlanmış çalışmalar var. Oyumu biraz daha bekleteceğim. Herkese selamlar saygılar sunuyorum.

Bir süredir dinliyorum çalışmaları. Daha evvel dediğim gibi çok kaliteli çalışmalar var. İçlerinden seçim yapmak zor oldu.

Sonuçta herkesin bir oy hakkı var ve kendi müzik anlayışı ölçüsünde oyunu değerlendirmek ister. Bende iş oy vermeye gelince 4 isim arasında kaldım ; sevgili windman1981, İshak, Şirin ve esreverdaer ...

Bu arada bizim ortak çalışma hakkında da bir iki şey söyleyeyim ; Adem hocamız çok güzel bir yorumda bulundu, ağzına sağlık diyorum. Bahadır ise 3 farklı şehirde, farklı kayıt ortamlarında gerçekleştirilen bu 3 kaydı büyük bir başarıyla birleştirerek önemli olanın aradaki mesafe değil gönüllerin yakın olduğunu kanıtladı. Emeklerine sağlık diyorum.

Bu isimler arasında nasıl bir zaman mefhumu içerisinde müzik yapmaya çalıştığını bildiğim, hatta 2 senedir (yakın bir zamanda aldı orgunu) orgu bile olmamasına rağmen müzikten kopmayan ve klavye sequencer kayıdında ondan çok şey öğreneceğimiz bir isimde karar kıldım. Sevgili Ali kardeşim/Windman1981 ...

Tekrar herkese katıldıkları için teşekkür ederim. Tüm arkadaşlarımın ellerine yüreklerine sağlık...

Yerinde bir seçim yapmışsınız,dün Ali' nin soundcloud da bir kaç demosunu dinledim..

Gerçekten çok yetenekli bir arkadaşımız,son günlerde Ali' yi biraz övüyorum ama bu yanlış anlaşılmasın,bende sizin kadar tanıyorum Ali' yi ama tarzı tarzıma uygun üstün becerikli ve yetenekli birilerini gördüğümde ben her zaman gerekeni söylerim..

Çünkü kanal kayıt olayı kolay bir şey değildir,yani hazır ritimle çalmaya benzemez,soloyu geçtim alt yapı sağlam bir armoni bilgisi ve becerisi ister..Bir bass çalmak veya akor basmak sadece şarkının ilgili gamında yapılacak iş değildir,hissiyat ister..

Özellikle bas çalarken 2 kadeh atıp gözlerini kapatacaksın :)

Umarım hak ettiğin mevkilere gelirsin arkadaşım,tekrar başarılar dilerim..

Bu arada ben bunları yazarken sende yorum yapmışsın..

Mesut hocam çok teşekkür ederim. Amatör bir ruhla, elimden geldiğince şevkle bir şeyler hazırlamayı çok seviyorum. Siz değerli müzik dostlarımıza beğendirebiliyorsam ne mutlu bana. Bende sizin müzisyenliğinizi çok beğeniyor ve ilgiyle sizi takip ediyorum. Selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...