- Enst.
- yok
Cevap: Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...
Bence var efes,bak kendin demişsin kimse çaldığımdan bahsetmedi diye? İşte böyle oluyor bu olay..Ben bile sesinden çok etkilendiğim için oyumu sana verdim,demekki yapılan müzik geri planda kalabiliyormuş..İşte demek istediğim bu,bizler burada öncelikli müzik üretiyoruz ve geri planda kalmamalı diye düşünüyorum..Kalsada kendi kategorisinde kalmalı ama vokal yapılan müziği unutturursa emekçinin hakkı unutulur diyorum..
Özellikle yapılması günler alan müzikler olduğunda insan ayrı bir kategori arzular bu durumda,bu söylediğim yanlış bir şey değilki o yüzden kimse yanlış anlamasın..
2 kategori olsaydı ve 10 üzerinden olsaydı..
Müzikal olarak Windman ve Nacip beye 10/10
Vokal olarak Şirin 10/10 Efes 10/10
Müzik+vokal Chordsolo 10/10 İshak 10/10
diğer arkadaşlarada 9,8,7 gibi dağıtırdım
Ve sonuçta herkes mutlu olurdu..
yanlış bir kanıya varmışsınız hocam,
sözlü ve enstrümantal diye bir ayrım yok çünkü biz hepimiz müzisyeniz(yani enstrüman icracısıyız) sadece solistlik yapan enstrüman çalmayan yoktur herhalde katılanlardan, ister sözlü eser seçer ister sadece çalar, öncelikli değerlendirme müzikalite, sesiyle şarkıya extra lezzet katarsa o da onun artısı(ben öyle düşünerek sözlü bir eser seçtim) ama pişman oldum herkes sesime odaklanmış nasıl çaldığımdan bahseden olmadı.
Bence var efes,bak kendin demişsin kimse çaldığımdan bahsetmedi diye? İşte böyle oluyor bu olay..Ben bile sesinden çok etkilendiğim için oyumu sana verdim,demekki yapılan müzik geri planda kalabiliyormuş..İşte demek istediğim bu,bizler burada öncelikli müzik üretiyoruz ve geri planda kalmamalı diye düşünüyorum..Kalsada kendi kategorisinde kalmalı ama vokal yapılan müziği unutturursa emekçinin hakkı unutulur diyorum..
Özellikle yapılması günler alan müzikler olduğunda insan ayrı bir kategori arzular bu durumda,bu söylediğim yanlış bir şey değilki o yüzden kimse yanlış anlamasın..
2 kategori olsaydı ve 10 üzerinden olsaydı..
Müzikal olarak Windman ve Nacip beye 10/10
Vokal olarak Şirin 10/10 Efes 10/10
Müzik+vokal Chordsolo 10/10 İshak 10/10
diğer arkadaşlarada 9,8,7 gibi dağıtırdım
Ve sonuçta herkes mutlu olurdu..