Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
değerli yöneticilerim .üstadlarım ve müzik dostlarım bizleri bu göreve layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım.
bu görevin verdiği sorumluluk bilinciyle trakya müzik ailesi için elimizden geleni yapamaya calışarak paylaşımların ve katılımların artması için gayret göstereceğim.
Gayserıden delı cıktıgını gormedım burhan abı bugunde angaradayım turkıyeyı gezıcem bızım fırma yurtdısındada var bellı olmaz yanınada gelebılırım ;-)
AHMET ABİ SENİN HAKIN SÖYLENMEZMİ YA SEN AZMI UĞRAŞTIN BENİMLE ELİNDE KILAVYEN OLMADIĞI HALDE GW 8 İÇİN RİTİM YAPTIN İNSANLARA FAYDALI OLABİLMEK İÇİN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM YENİ GÖREVİNDE BAŞARILARIN ve ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM
SAYGILARIMLA..
sağolasın sinan kardeşim ALLAH RAZI OLSUN.faydalı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacagım.amacımız bildiklerimizi birbirimizden esirgemeden faydalı olabilmek.
Katip hocam sizin seçilmenize bende çok sevindim hatta bana deseler senmi katip20 mi seçilsin ben sizi seçerdim hayırlı olsun bide en kısa zamanda inş gw8 alırsınız demolarınızı zevkle dinleriz saygılar.