Trakya müzik 2012 yeni moderatörleri.

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 7K
Cevap: Trakya müzik 2012 yeni moderatörleri.

Tüm arkdaşlarıma bundan sonraki görevlerinde başarılar dilerim

değerli yöneticilerim .üstadlarım ve müzik dostlarım bizleri bu göreve layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım.

bu görevin verdiği sorumluluk bilinciyle trakya müzik ailesi için elimizden geleni yapamaya calışarak paylaşımların ve katılımların artması için gayret göstereceğim.

AHMET ABİ SENİN HAKIN SÖYLENMEZMİ YA SEN AZMI UĞRAŞTIN BENİMLE ELİNDE KILAVYEN OLMADIĞI HALDE GW 8 İÇİN RİTİM YAPTIN İNSANLARA FAYDALI OLABİLMEK İÇİN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM YENİ GÖREVİNDE BAŞARILARIN ve ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM

SAYGILARIMLA..

Yeni Moderator arkadaslarima gorevlerinde basarilar diliyorum.
Aramiza hosgeldiniz...

Gayserıden delı cıktıgını gormedım burhan abı bugunde angaradayım turkıyeyı gezıcem bızım fırma yurtdısındada var bellı olmaz yanınada gelebılırım ;-)

bende kayserili yim deli deil ama kurnaz çıkar evet :)

AHMET ABİ SENİN HAKIN SÖYLENMEZMİ YA SEN AZMI UĞRAŞTIN BENİMLE ELİNDE KILAVYEN OLMADIĞI HALDE GW 8 İÇİN RİTİM YAPTIN İNSANLARA FAYDALI OLABİLMEK İÇİN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM YENİ GÖREVİNDE BAŞARILARIN ve ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM

SAYGILARIMLA..

sağolasın sinan kardeşim ALLAH RAZI OLSUN.faydalı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacagım.amacımız bildiklerimizi birbirimizden esirgemeden faydalı olabilmek.

Abi hiç şüphesiz

sağolasın sinan kardeşim ALLAH RAZI OLSUN.faydalı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacagım.amacımız bildiklerimizi birbirimizden esirgemeden faydalı olabilmek.

Katip hocam sizin seçilmenize bende çok sevindim hatta bana deseler senmi katip20 mi seçilsin ben sizi seçerdim hayırlı olsun bide en kısa zamanda inş gw8 alırsınız demolarınızı zevkle dinleriz saygılar.

Katip hocam sizin seçilmenize bende çok sevindim hatta bana deseler senmi katip20 mi seçilsin ben sizi seçerdim hayırlı olsun bide en kısa zamanda inş gw8 alırsınız demolarınızı zevkle dinleriz saygılar.

çok sağol tufan kardeşim güzel duyguların için çok teşekkür ederim .sizler gibi değerli dostlarla paylaşımda bulunmak aynı sitede olmak benim için çok önemli .
hele birde sizin gibi mütevazi dostlar olunca insan burada olmaktan mutlu oluyor.
gw 8 ritim editlerine ağırlık verip paylaşımlarda bulunmak farz oldu artık

Genç moderatör arkadaşlarıma vazifelerinde başarılar dilerim. Hepsi biribirinden değerli üyeler ...lakin katip20 arkadaşımız imkansızı başardığından ,bu görevi çoktan hakettiğini düşünüyorum.

değerli üstadım keşanlı mustafa hocam saygı ve hürmetlerimi sunarım.

eğer ortada bir başarı varsa sizin bana vermiş olduğunuz destek ve bilgilendirmeleriniz sayesindedir.bilmediğim birçok konu hakkında bilgi verip paylaşımda bulundunuz .sorularımı sabırla cevapladınız..bu siteyi bana sevdiren ve bağlanmamı sağlayan sizsiniz.bizlerin sizler gibi engin tecrübeli üstadlarımıza her zaman ihtiyacımız var

hocam bu arada home studio harika olmuş .